Header Ads


Unlabelled Μίλησε ξανά με Πατίτο, πιο πιθανό το «διαζύγιο»

Μίλησε ξανά με Πατίτο, πιο πιθανό το «διαζύγιο»


Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες είχε νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά όλα δείχνουν ότι στο μυαλό του επικρατεί η σκέψη για... μετακόμιση στην Μοντερέι.


Ένα από τα... ανοικτά ζητήματα που έχει η ΑΕΚ σχετικά με το υπάρχον ρόστερ, είναι η υπόθεση του Πατρίσιο Ροντρίγκες. Όπως είναι γνωστό, ο Αργεντινός (που έχει ένα από τα πιο υψηλά συμβόλαια στην ομάδα) είχε όρο στη συμφωνία του με την Ένωση ότι η συνεργασία τους θα ανανεωνόταν αυτόματα, με αυξημένες απολαβές (550.000 ευρώ), αν έπιανε ποσοστό 70% στο σύνολο των αγωνιστικών λεπτών της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Κάτι που δεν συνέβη. Όμως, παρότι η απόδοσή του δεν ήταν ανάλογη των χρημάτων που πήρε, στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο τη νέα σεζόν και για το λόγο αυτό του κατέθεσαν πρόταση για νέο συμβόλαιο με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές (400.000 ευρώ, από 480.000 ευρώ που έπαιρνε φέτος). Προσφορά που δεν τον ικανοποίησε.

Το τελευταίο διάστημα μπήκε στην υπόθεση και η Μοντερέι από το Μεξικό, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση στον Πατίτο, για τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που είναι σχεδόν διπλάσιες από την αρχική πρόταση της ΑΕΚ. Χθες, πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τον Αργεντινό και συζήτησαν ξανά το θέμα του. Μάλιστα, σε αυτήν οι Κιτρινόμαυροι του έδειξαν έμπρακτα την επιθυμία τους να μείνει, αφού ανέβασαν την προσφορά τους περίπου στα χρήματα που πήρε φέτος.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.