Header Ads


Unlabelled Αποκάλυψη από άνθρωπο της Λας Πάλμας για Αραούχο και ΑΕΚ!

Αποκάλυψη από άνθρωπο της Λας Πάλμας για Αραούχο και ΑΕΚ!


Τί ισχύει με την υπόθεση του Αργεντινού φορ και την προσπάθεια της Ένωσης να τον κρατήσει; Ο τεχνικός διευθυντή του ισπανικού συλλόγου ήταν ξεκάθαρος...




Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ φέρεται να κάνει την ύστατη προσπάθεια να διατηρήσει στο ρόστερ την τον Σέρχιο Αραούχο, ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουθ, διέψευσε όσα γράφονται στη χώρα μας, αποκαλύπτοντας ότι η ομάδα του δεν έχει ακόμα κάποια σχετική προσφορά από την Ένωση!

Παράλληλα, υποστήριξε πως το ίδιο ισχύει και για τον έτερο επιθετικό της Λας Πάλμας, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης η ΑΕΚ, Αλφρέδο Ορτούνιο!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Στην Ελλάδα γράφουν και λένε ότι θα έρθουν για Ορτούνιο και Αραούχο, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα σε εμάς για κανέναν από τους δυο. Τουλάχιστον τίποτα έως την ώρα που γίνεται αυτή η συνέντευξη Τύπου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και εστίασε στο μέλλον του Ορτούνιο σημειώνοντας με νόημα: «Είναι παίκτης της Λας Πάλμας, έχει κάνει μια καλή σεζόν, ανέκτησε το επίπεδό του και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο με εμάς. Τώρα πρέπει να ξεκουραστεί για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία».

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.