Header Ads


Unlabelled Το μαρτύρησε! Να τι θέλει να κάνει η ΑΕΚ με Βράνιες, Μάνταλο, Μπακασέτα

Το μαρτύρησε! Να τι θέλει να κάνει η ΑΕΚ με Βράνιες, Μάνταλο, Μπακασέτα


Η δήλωση ποδοσφαιριστή που επιδέχεται περίεργης ερμηνείας και βάζει τους οπαδούς σε σκέψεις.




Είναι δεδομένο, ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, για να είναι οικονομικά εύρωστη μία ομάδα πρέπει να κάνει πωλήσεις. Μπορεί στους οπαδούς αυτή η ιδέα να μην αρέσει, γιατί δένονται με κάποιους παικτες, αλλά έτσι έρχεται ζεστό χρήμα στα ταμεία ενός συλλόγου και δημιουργείται σχέδιο για την επόμενη ημέρα. Αυτό δεν γίνεται μόνο στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός το έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Μην ξεχνούμε ότι την περίοδο 2016-2017 οι «ερυθρόλευκοι» πώλησαν μεσούσης της σεζόν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους, τον Ιντέγιε και τον Μιλιβόγιεβιτς. Έτσι πήρε μία μικρή ανάσα η ομάδα, η οποία αυτή τη σεζόν έχασε τα 25 εκατομμύρια από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προσπάθειες για να εφαρμοστεί η ίδια πολιτική γίνονται και στις άλλες μεγάλες ομάδες. Ειδικά στην ΑΕΚ αρχίζει να διαφαίνονται παρόμοιες προθέσεις. Πρόσφατα μάλιστα ο SportDog σας μετέφερε , ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πάγωσε το ενδιαφέρον της για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, επειδή έκρινε, ότι η τιμή του ήταν υψηλότατη. Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε, ότι η Ένωση έχασε μεν μία ευκαιρία να τον πουλήσει, θα έχει περισσότερες στο μέλλον δε. Γιατί όπως τονίστηκε, ο Δικέφαλος προσπαθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σουηδού, το οποίο λήγει το 2018, προκειμένου να τον παραχωρήσει σε υψηλότερη τιμή, μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας και εφόσον βέβαια η Εθνική Σουηδίας περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Το τί θέλει να κάνει η ΑΕΚ «μαρτύρησε» μέσω συνέντευξής του ο ίδιος, ο Γιόχανσον. Για την ακρίβεια η τοποθέτησή του επιδέχεται τέτοιας ερμηνείας. Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας για το κρίσιμο ματς με τη Γαλλία, ο Σουηδός μέσος είπε «... η ομάδα που ανήκω έχει εστιάσει το ενδιαφέρον στην ανάπτυξη και την βελτίωση μου και των διεθνών παικτών». Κρατήστε τη φράση που είπε για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Εκεί κρύβεται όλη η ουσία της υπόθεσης και γίνονται σαφής η διάθεση που έχει η Ένωση απέναντι σε συγεκριμένους παίκτες.

Ποιοι άλλοι παίκτες της Ένωσης είναι διεθνείς και συγκεντρώνουν πιθανότητες να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να... μοσχοπωληθούν; Ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος είναι βασικός στην Εθνική Βοσνίας, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Τάσος Μπακασέτας. Όπως καταλαβαίνετε, οι δύο πρώτοι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες παραχώρησης με υψηλό αντίτιμο, αν και δεν θα βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά, γιατί τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολύ εύκολα.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.