Header Ads


Ετοιμάζει επίσημη κίνηση για Αραούχο η ΑΕΚ!

Ετοιμάζει επίσημη κίνηση για Αραούχο η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνει την επίσημη κίνηση στη Λας Πάλμας για να επιδιώξει την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο.


Τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες έχει δηλώσει στα ισπανικά ΜΜΕ ότι ο Σέρχιο Αραούχο θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας των Καναρίων Νήσων και την επόμενη σεζόν.

Παρά τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, όμως, η ΑΕΚ εδώ και καιρό «δουλεύει» την υπόθεση του Αργεντινού άσου προκειμένου να διαμορφώσει το πλαίσιο για να κρατήσει στην Ένωση τον ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής, Λας Πάλμας και ΑΕΚ δεν έχουν μιλήσει απ' ευθείας για το θέμα του Αραούχο, αλλά ήδη έχει γίνει μια... προετοιμασία του εδάφους, μιας και η πλευρά του 25χρονου επιθετικού έχει κάνει κάποιες σχετικές κινήσεις.

Πλέον στο παιχνίδι ετοιμάζεται να μπει και η ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, σκοπεύει μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνει την πρώτη της κίνηση προκειμένου να ενημερώσει επίσημα της Λας Πάλμας ότι θέλει να κρατήσει τον Αραούχο στο ρόστερ της.

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Ένωση το δεύτερο μισό της σεζόν, και θα αναζητήσουν μία φόρμουλα από κοινού με τη Λας Πάλμας (εφόσον εμφανιστεί θετική) μέσω της οποίας θα μπορέσει να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αραούχο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών δεν σταματάει να εκφράζει την αγάπη του για την ΑΕΚ με αναρτήσεις του μέσω των social media, κάτι που δείχνει και τη διάθεση που υπάρχει από την πλευρά του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.