Header Ads


Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Πατίτο!

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Πατίτο!


Ο Αργεντινός δήλωσε ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα βρεθεί στην έναρξη της προετοιμασίας της Ένωσης.


Ο Πατρίτσιο Ροντρίγκες ήταν από τους παίκτες που ήρθε με πολύ καλές συστάσεις στην ΑΕΚ, αλλά τη φετινή χρονιά δεν κατάφερει να ξετυλίξει στο 100%, όλο του το ταλέντο. Στην Ένωση όμως τον πίστευαν και του έκαναν πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του (που λήγει το 2018). Ο Αργεντινός δεν απάντησε άμεσα στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων» με αποτέλεσμα η στάση του, να παρεξηγηθεί και να δημιουργηθεί η αίσθηση, ότι θέλει να φύγει από την ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Σε αντίθεση όμως με την περίπτωση του Ντίντακ (που θέλει να πάει στην Εσπανιόλ), ο Πατίτο είναι θετικός να παραμείνει στην ΑΕΚ. Όχι μόνο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το επόμενο καλοκαίρι, αλλά για δύο ακόμα χρόνια! Το δήλωσε μάλιστα ο ίδιος, ο 27χρονος εξτρέμ.

Μιλώντας στο aek365.com και τον καλό συνάδελφο, Ηλία Τομαρά, ο Αργεντινός υποστήριξε, ότι θα είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας του Δικεφάλου και πως θέλει να τα βρει με τη διοίκηση. «Είναι δεδομένο ότι στις 26 του μήνα θα είμαι στα Σπάτα. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ για έναν ακόμα χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2018 όμως πρέπει να λυθούν κάποια θέματα καθώς υπάρχει και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων. Τα χρήματα είναι σημαντικά όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Έχω κάποιες προτάσεις με καλύτερα χρήματα αλλά δεν με αφορά κυρίως αυτό. Υπάρχουν κάποιες προσφορές με αρκετά χρόνια συμβολαίου και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλω να συζητήσω και με την ΑΕΚ. Προτεραιότητα μου είναι πάντως να μείνω στην ΑΕΚ. Θέλω να μείνω εδώ και για περισσότερα χρόνια και θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας. Η πρόθεση μου είναι να τα βρούμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πατρίτσιο Ροντρίγκες για την παραμονή του, κάτι που επιθυμεί και η ίδια, η ΑΕΚ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.