Header Ads


Unlabelled Μετράει αντίστροφα για την άδεια!

Μετράει αντίστροφα για την άδεια!


Μόνο στο ΥΠΕΝ στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τον φάκελο του γηπέδου να κλείνει οριστικά.


Τόσο η ΑΕΚ, με επίσημη ανακοίνωσή της, όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με δήλωσή του, είχαν «φωτογραφήσει» άμεσες εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου, μέσα στον μήνα που διανύουμε. Με τον Ιούνιο, να έχει χαρακτηριστεί ως ο μήνας της… Ανάστασης της ΑΕΚ, που θα φέρει την άδεια για την «Αγια-Σοφιά» και βεβαίως τα έργα, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, θα συμβεί, μιας και όλες οι πληροφορίες που φτάνουν τόσο από πλευράς ΑΕΚ, όσο και από πλευράς Κυβέρνησης, θέλουν την αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη μέρα, να έχει ήδη ξεκινήσει!

Οι εν λόγω «πηγές», αναφέρουν πως η «Ένωση» έχει ρίξει εδώ και μερικά 24ωρα όλο το βάρος αποκλειστικά στο ΥΠΕΝ, καθώς το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί, με την μοναδική εκκρεμότητα να είναι η άδεια! Κάτι, που θα έρθει από το εν λόγω Υπουργείο, τα στελέχη του οποίου έχουν εδώ και μερικές μέρες στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένης και της υψομετρικής μελέτης! Με την διαδικασία αυτή να έχει προχωρήσει υπηρεσιακά και την ΑΕΚ να αναμένει έτσι μονάχα τις τελικές υπογραφές, για να πάρει στα χέρια της, το έγγραφο που θα της επιτρέψει να βάλει μπρος τις εργασίες, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νεότερα που έρχονται και από πλευράς Κυβέρνησης, όλες οι διαδικασίες που χρειαζόντουσαν για να πάρει «σάρκα και οστά» το όνειρο του κόσμου της ΑΕΚ, τελείωσαν μέσα στην εβδομάδα. Με κάποιες πληροφορίες να θέλουν την «Ένωση» να έχει πάρει ήδη αριθμό πρωτοκόλλου, για την συνολική, πλέον, εξέταση του φακέλου της από το ΥΠΕΝ, προκειμένου το πρότζεκτ «Αγια-Σοφιά», να λάβει την οικοδομική άδεια! Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, τοποθετεί χρονικά την εξασφάλιση του πολυπόθητου εγγράφου, σίγουρα μέσα στον Ιούνιο και πιθανότατα, πριν καν μπούμε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.