Header Ads


Νέα... ανησυχητική δήλωση του προέδρου της Λας Πάλμας για Αραούχο

Νέα... ανησυχητική δήλωση του προέδρου της Λας Πάλμας για Αραούχο


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Marca», ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, επαναλαμβάνει την πρόθεση του ισπανικού συλλόγου να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο.




Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας από τα Κανάρια νησιά μίλησε εφ' όλης της ύλης κάνοντας απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναφερόμενους σε αυτήν που έρχεται.

Ο Ραμίρεθ δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί και για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Η απάντηση του προέδρου της Λας Πάλμας δεν είναι έκπληξη, καθώς για άλλη μια φορά δηλώνει ότι ο Αραούχο θα παραμείνει στην ισπανική ομάδα.

«Πρόθεσή μας είναι να μείνει ο Αραούχο. Έκανε καλή δουλεια΄στην ΑΕΚ και η τεχνική διεύθυνση της ομάδας τον θεωρεί πως ταιριάζει στο πλάνο μας» ανέφερε ο Ραμίρεθ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που απέρριψε πρόταση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αραούχο.

«Όχι. Πετύχαμε την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο «Τσίνο» πέτυχε 25 γκολ και άφησε υποσχέσεις για τη μεγάλη κατηγορία, οι οπαδοί μας ήταν ευχαριστημένοι μαζί του. Εκείνη τη χρονική περίοδο δεν υπήρχε λόγος να τον πουλήσουμε» ήταν τα λόγια του.

sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.