Header Ads


Ιδού το μεγάλο "κόλπο" του "Τίγρη" με τον παικταρά – Κίνηση-ματ θα γεμίσει τα ταμεία της ΑΕΚ εκατομμύρια

Ιδού το μεγάλο "κόλπο" του "Τίγρη" με τον παικταρά – Κίνηση-ματ θα γεμίσει τα ταμεία της ΑΕΚ εκατομμύρια


Τι τρέχει με τον ξένο αστέρα που τον ήθελαν πολλές ομάδες, πήγε να τον διεκδικήσει μία και στο τέλος έκανε πίσω – Πόσο τον κοστολογεί η "Ένωση" και πότε περιμένει για να τον δώσει;


Οι κακές γλώσσες στα Σπάτα λένε ότι αυτό το καλοκαίρι δε θα τη "γλιτώσει" ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Η ΑΕΚ θα βρει προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες προκειμένου να τον παραχωρήσει, αφού ο Σουηδός έχει κάνει καλά παιχνίδια, κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας, έδειξε θετικά πράγματα και εκεί, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών μάνατζερ που ήρθαν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να τον βολιδοσκοπήσουν.

Τον Γενάρη, για παράδεγμα, γράφτηκε ότι τον τσέκαρε η Κρίσταλ Πάλας και βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδας από την Πριμέρα. Μίας άλλης το ενδιαφέρον, όμως, αποδείχθηκε μέχρι στιγμής περισσότερο προχωρημένο. Αναφερόμαστε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία φάνηκε ότι ήθελε διακαώς τον Σουηδό μέσο της Ένωσης. Δημοσιεύματα στη χώρα έκαναν λόγο ακόμη και για ταξίδι του παίκτη για να κλείσει το deal.

Ωστόσο, τον Ιούνιο η κροάτικη ομάδα δεν προχώρησε την υπόθεση. Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Ντιναμό θεωρήσαν υψηλή την τιμή του. Διαρρέεται, μάλιστα, ότι στην ΑΕΚ διαμήνυσαν ότι δεν πουλούν τον Γιόχανσον κάτω από 3 εκατομμύρια, ένα ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό στο Ζάγκρεμπ.

Στην Ένωση, βέβαια, δεν πτοούνται. Έχασαν μία ευκαιρία να τον πουλήσουν, αλλά πιστεύουν ότι θα έρθουν και άλλες. Γι' αυτό και προσπαθούν να του κάνουν επέκταση συμβολαίου, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2018.

Στην ΑΕΚ, άλλωστε, ευελπιστούν ότι ο Γιόχανσον θα βρίσκεται με την Εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ του 2018. Έτσι η αξία του μπορεί να εκτιναχθεί και θα μπορέσουν να τον πωλήσουν με υψηλότερο αντίτιμο. Για να δούμε...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.