Header Ads


Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Σκόκο: «Δεν νομίζω πως θα συνεχίσω στη Νιούελς»

Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Σκόκο: «Δεν νομίζω πως θα συνεχίσω στη Νιούελς»


Ο Νάτσο Σκόκο αναφέρθηκε στην μεγάλη κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση της Νιούελς, ανέλυσε τα προβλήματα κι εκτίμησε πως θα αποχωρήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 


Λιγοστεύουν οι πιθανότητες παραμονής του Νάτσο Σκόκο στη Νιούελς, την στιγμή που η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, ο «υδραυλικός» παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία εξέφρασε την έντονη δυσφορία του με την διοικητική αβεβαιότητα. Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στην αγαπημένη του Νιούελς εκτίμησε πως η παραμονή του μοιάζει δύσκολη αλλά και πως οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το φινάλε της σεζόν στην Αργεντινή.

«Η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών μας έχει φέρει σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε κρίση. Την περασμένη εβδομάδα πήραμε μια απόφαση, την οποία πάντα προσπαθούσαμε να αποφύγουμε (σ.σ αποχή από τις προπονήσεις).

Την περασμένη εβδομάδα αντί να έρθουν να μας πουν τι συμβαίνει, στράφηκαν σε άλλη λύση και αποφάσισαν να κάνουν μια συνέντευξη Τύπου. Θέλουμε να εκπληρώσουμε την αποστολή μας και να προκριθούμε στο Λιμπερταδόρες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έρχονται, στο Κύπελλο Αργεντινής αλλά και στα τρία ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πάρουμε απόφαση πως είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το μέλλον του: «Δεν νομίζω πως θα συνεχίσω. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα δούμε τις προτάσεις που μπορεί να κάνει τόσο η δική μου όσο και η πλευρά της διοίκησης. Μπορεί εδώ να έχεις περάσεις τις πιο όμορφες στιγμές της διαδρομής σου, όμως οι δύσκολες καταστάσεις δεν σε αφήνουν να νιώσεις πλήρης.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.