Header Ads


Unlabelled Μόνο οι υπογραφές έμειναν για την «Αγιά-Σοφιά»!

Μόνο οι υπογραφές έμειναν για την «Αγιά-Σοφιά»!


Θέμα ημερών είναι πλέον η έκδοση της άδειας για το γήπεδο της ΑΕΚ! Με τον φάκελο να έχει κλείσει και να έχει πάρει ήδη αριθμό πρωτοκόλλου στο ΥΠΕΝ, η «Ένωση» περιμένει με… σηκωμένα μανίκια για τα έργα.


Μερικές υπογραφές από το όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς» δείχνει να απέχει πλέον η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης (που ήταν το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας) έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Με τα στελέχη του ΥΠΕΝ να έχουν εδώ και μέρες όλα τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια τους, το θέμα φέρεται να έχει προχωρήσει υπηρεσιακά. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, ώστε να έχει ληφθεί ήδη αριθμός πρωτοκόλλου για την εξέταση του φακέλου και τις τελικές υπογραφές.

Κατόπιν όλων αυτών, ο στόχος που έχει τεθεί, να ξεκινήσουν δηλαδή τα έργα μέσα στον Ιούνιο, φαίνεται ότι θα επιτευχθεί (ίσως μάλιστα και πριν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα).

Εξάλλου, στην ΑΕΚ περιμένουν με… σηκωμένα τα μανίκια, καθώς από την περασμένη Δευτέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους συνεργάτες του, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να είναι σε θέση να αρχίσουν τα έργα από την επόμενη κιόλας ημέρα της άδειας.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.