Header Ads


«Ρέστα» για Αραούχο

«Ρέστα» για Αραούχο


Ξεκινά άμεσα το «πόκερ» για τον Αργεντινό παικταρά η ΑΕΚ.


Ο Σέρχιο Αραούχο, έδειξε χθες απίστευτη «δίψα» και πάθος, για να φύγει με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη και να φέρει την ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ αμέσως μετά το τέλος του ματς, σχεδόν βουρκωμένος, μιλούσε για τον… έρωτά του με την Ένωση και την επιθυμία του να γυρίσει ξανά εδώ. Με τα συναισθήματα του «Τσίνο» να γίνονται ακόμα πιο έντονα στο ξενοδοχείο, όπου γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Αυτή η σχέση… ζωής που φαίνεται να έχουν αποκτήσει ΑΕΚ και Αραούχο, είναι και το πιο δυνατό «χαρτί» της Ένωσης, για να κρατήσει εδώ τον Αργεντινό παικταρά, τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα. Με την προσπάθεια από πλευράς ΑΕΚ προς αυτή την κατεύθυνση να αναμένεται… άμεση. Στην Ένωση έχουν θέσει στην πρώτη γραμμή το θέμα της παραμονής του Αραούχο και το ζήτημα αναμένεται σύντομα να «τρέξει». Με την συγκεκριμένη υπόθεση, να την παίρνει… πάνω του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ήδη έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να παίξει τα… ρέστα της για την παραμονή του Αραούχο. Επιστρατεύοντας όλα τα όπλα της, για να φέρει εις πέρας την δύσκολη αλλά μεγάλη αποστολή. Και να καταφέρει να κρατήσει κοντά της τον Αραούχο, για ένα χρόνο ή και περισσότερο. Αφού δεδομένα στις συζητήσεις που θα γίνουν με την Λας Πάλμας, θα πέσει στο τραπέζι και η περίπτωση της αγοράς. Με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του «Τσίνο», να αναμένονται… άμεσες.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.