Header Ads


Unlabelled Άνοιξε ο δρόμος για Αραούχο και ΑΕΚ!

Άνοιξε ο δρόμος για Αραούχο και ΑΕΚ!


Η Λας Πάλμας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο επιθετικούς για την ενίσχυσή της εν όψει της νέας σεζόν, ενώ αναμένεται η απόφαση του νέου προπονητή σχετικά με τον Σέρχιο Αραούχο.



Χεσέ και Γκαμπιγκόλ (κατά κόσμον Γκαμπριελ Μπαρμπόσα) είναι οι δύο ποδοσφαριστές που θεωρούνται κλεισμένοι από την ομάδα των Κανάριων νησιών. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει για κανένα από τους δύο, ωστόσο και οι δύο μεταγραφές είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών στην Ιταλία, ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Ίντερ είναι ένα βήμα από τη Λας Πάλμας. Αποκτήθηκε από τους «νερατζούρι» πέρυσι το καλοκαίρι προρεχόμενος από τη Σάντος, αλλά δεν θέλει να συνεχίσει στην Ιταλία καθώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Οι αναφορές των ρεπορτάζ σημειώνουν, επίσης, ότι ο... κουνιάδος του Νεϊμάρ (καθώς ο Γκαμπιγκόλ έχει σχέση με την αδερφή του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα) θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα ανακοινωθεί από τον ισπανικό σύλλογο την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
ADVERTISING

Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν και τον Χεσέ για την επόμενη σεζόν. Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα κατάφερε στην Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνίστηκε στους νησιώτες ως δανεικός το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους και με δεδομένο ότι η Παρί δεν επιθυμεί την επιστροφή του θα «κλείσει» άμεσα ο δανεισμός του και για την επόμενη σεζόν.

Είναι προφανές ότι η απόκτηση δύο επιθετικών... απομακρύνει τον Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας. Για το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού θα αποφασίσει ο νέος προπονητής, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

Ο 38χρονος Ιταλός τεχνικός έχει πιάσει ήδη δουλειά και αναμένεται άμεσα να παραδώσει στη διοίκηση τη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζει.

Αν δεν πάει κάτι στραβά, την τελευταία στιγμή, με τις περιπτώσεις των Χεσέ και Γκαμπιγκόλ, όλα δείχνουν ότι ο Αραούχο δεν θα υπολογίζεται από τον Ντε Τζέρμπι. Μόλις ξεκαθαρίσει αυτό, οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό επιθετικό θα κάνουν τις κινήσεις τους...

sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.