Header Ads


Unlabelled Αυτός είναι ο παίκτης που αποκάλυψε ο Χιμένεθ ότι μιλάει η ΑΕΚ!

Αυτός είναι ο παίκτης που αποκάλυψε ο Χιμένεθ ότι μιλάει η ΑΕΚ!


Ο Μπουργκί της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο παίκτης στον οποίο αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.


Ο Μανόλο Χιμένεθ αποκάλυψε στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός παίκτη από μεγάλη ισπανική ομάδα. Ποιος είναι αυτός; Ο Μπουργκί (σσ. το πλήρες όνομά του είναι Χόρχε Φράνκο Αλβίς) της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 23χρονος εξτρέμ από τις ακαδημίες των Μαδριλένων, έχει δοθεί δις δανεικός σε Εσπανιόλ και Χιχόν, και το ενδεχόμενο να δοθεί ακόμη μια φορά είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ γνωρίζει και ο ίδιος, κάτι που έχει παραδεχθεί μεταξύ άλλων και σε δηλώσεις του τις περασμένες ημέρες!

Ο Μπουργκί είναι ο ένας εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ. Ωστόσο, πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, όπως παραδέχθηκε και ο Μανόλο Χιμένεθ στον ΣΠΟΡ FM: «Όταν μια ομάδα έχει έναν υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, είναι δύσκολο να τον αφήσουν εκτός χώρας γιατί πρέπει να τον ελέγχουν. Απλά οι παίκτες που μας ενδιαφέρουν πολύ, είναι δύσκολο να έρθουν γιατί ανήκουν στην πρώτη ομάδα».

Ο Μπουργκί αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να γράψει ακόμη κάποια επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε δανεικός στην Εσπανιόλ (31 συμμετοχές/2 γκολ) και την χρονιά που μας πέρασε έπαιξε στην Χιχόν (34 συμμετοχές/2 γκολ). Οι μερένχες πλέον σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με κανονική μεταγραφή και όχι μια μια προσωρινή λύση όπως θα μπορούσε να συμβεί με έναν νέο δανεισμό.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.