Header Ads


Unlabelled "Συμφωνία-πακέτο Γιαννιώτα-Σωτηρίου ο Ολυμπιακός - Πιτσιρικάς για ΑΕΚ, ΠAO, ΠΑΟΚ"!

"Συμφωνία-πακέτο Γιαννιώτα-Σωτηρίου ο Ολυμπιακός - Πιτσιρικάς για ΑΕΚ, ΠAO, ΠΑΟΚ"!


Αποκαλύψεις απο Κύπριο δημοσιογράφο για τον λόγο που "τα έσπασαν" οι Ερυθρόλευκοι με ΑΠΟΕΛ. Τι θα γίνει με Λέτο, Λαΐφη και ποιον νεαρό άσο έχουν βάλει στο μάτι οι "μεγάλοι" της Super League;




Στο 1 εκ. ευρώ κοστολογούσε πιθανή πώληση του Γιάννη Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός, κι αυτός ήταν ο λόγος που χάλασε η συμφωνία των "ερυθρόλευκων" με τον ΑΠΟΕΛ για τον Πιέρο Σωτηρίου.

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στον SportDog ο Θωμάς Φραντζής, αρχισυντάκτης του kerkida.net, συμπληρώνοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν ρίξει οριστικά τη γέφυρα επικοινωνίας με τον κυπριακό σύλλογο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον Σεμπάστιαν Λέτο και το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Μεγαλόνησο για την περίπτωσή του, ενώ αποκάλυψε ποιον νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή έχουν βάλει στη λίστα τους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού - ΑΠΟΕΛ, για τον Πιέρο Σωτηρίου, έχει φουντώσει τις τελευτραίες ημέρες. Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε για το ρεπορτάζ, για δύο ομάδες που παραδοσιακά είχαν καλές σχέσεις;

"Ο Ολυμπιακός και ο ΑΠΟΕλ μιλούσαν, λόγω των καλών σχέσεων που είχαν, αλλά η κυπριακή ομάδα από όσο ξέρω δεν είχε ξεκάθαρη πρόταση στα χέρια της από τους Ερυθρόλευκους, με συγκεριμένους αριθμούς κ.λπ για τον Πιέρο. Ήταν ανοιχτό το θέμα και σωστά στον Ολυμπιακό ένιωθαν ότι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Στις διάφορες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του, μέσω μάνατζερ, ήταν και η Κοπεγχάγη. Που ήταν η κορυφαία σε ποσά, όρους κ.λπ. Γιατί μπορεί να ήταν στα 2,5 εκ. ευρώ, αλλά μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 3 εκ. ευρώ αν μπει στους ομίλους η ομάδα κ.λπ. Εκεί είναι που εστιάζεται το παράπονο του Ολυμπιακού, καθώς ο ΑΠΟΕΛ έκανε την πράξη χωρίς να τους ενημερώσει. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν από τον Ολυμπιακό, χωρίς να το ξέρω αν ισχύει όμως".

Στην υπόθεση εμπλέκεται και το όνομα του Γιαννιώτα, έτσι δεν είναι;

"Αυτό που συζητούσαν από τον Ολυμπιακό, είναι ότι ήταν έτοιμοι να αφήσουν τον Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ, καθώς θα ήταν δύσκολο να τον πάρουν πίσω μετά από δύο χρόνια που έπαιξε εδώ και δέθηκε με την ομάδα. Οπότε ο Ολυμπιακός είχε πρόθεση να εντάξει την περίπτωση του Γιαννιώτα σε συμφωνία-πακέτο για την αγορά του Σωτηρίου. Μόνο που κοστολογούσε τον Γιαννιώτα στο 1 εκ. ευρώ, ποσό που τελικά θα έπρεπε να αφαιρεθεί από τα 2,5 εκ. ευρώ του Σωτηρίου. Οπότε στην ουσία για τον Σωτηρίου θα έδιναν 1,5 εκ. ευρώ".

Γιατί στον ΑΠΟΕΛ έκριναν τόσο ασύμφορη αυτή την πρόταση; Πόσα χρήματα ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Ολυμπιακό για τον Γιαννιώτα;

"Εδώ ανοίγει άλλο θέμα, γιατί όντως ο ΑΠΟΕΛ ήθελε πολύ τον Γιαννιώτα. Αλλά όχι με 1 εκ. ευρώ. Υπολογίζω ότι θα πρόσφερε 200 - 300 χιλ. ευρώ και όχι 1 εκ. ευρώ που κοστολόγησε ο Ολυμπιακός τον παίκτη. Στον ΑΠΟΕΛ λιγουρεύτηκαν τα 2,5 - 3 εκ. ευρώ της Κοπεγχάγης, για αυτό και προχώρησαν την πώλησή του. Αν χάθηκε η επικοινωνία στο συγκεκριμένο κομμάτι, αν ο ΑΠΟΕΛ όφειλε να ενημερώσει τον Ολυμπιακό και δεν το έκανε, δεν το γνωρίζω. Είναι δεδομένο όμως ότι έπεσε οριστικά η γέφυρα επικοινωνίας από την πλευρά του Ολυμπιακού, καθώς στον ΑΠΟΕΛ αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόβλημα με τον Ολυμπιακό".

Το kerkida.net αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Κύπρο για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Μπορεί μία ομάδα στο νησί να υπερβεί το ποσό που του δίνει ο Παναθηναϊκός;

"Όπως διάβασα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του SportDog, ο Παναθηναϊκός προσφέρει 150 χιλ. ευρώ στον Λέτο και 50 χιλ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων. Αυτά τα λεφτά θα τα έδινε πολύ εύκολα μία κυπριακή ομάδα για τον Λέτο. Είναι καλός παίκτης. Για να μην πω ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη, για τα λεφτά που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός, μπορεί να άνοιξε την όρεξη και σε περισσότερες κυπριακές ομάδες".

Για να επιστρέψουμε στον Ολυμπιακό, μπορούμε να προσθέσουμε κάτι στο ρεπορτάζ για την περίπτωση του Λαΐφη; Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ή μένει Σταντάρ Λιέγης;

"Βάσει του τι είπε ο ίδιος στο σάιτ μας, το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει στη Σταντάρ Λιέγης. Θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει κάτι. Στο Βέλγιο, άλλωστε, δεν έχει να χάσει τίποτα. Είναι καλό το πρωτάθλημα και το παρακολουθούν τακτικά σκάουτερ των μεγάλων ομάδων".

Υπάρχει κάποιος Κύπριος ποδοσφαιριστής που να απασχολεί ελληνική ομάδα αυτό το διάστημα;

"Ο Χάμπος, του Απόλλωνα. Είναι μεγάλο ταλέντο, 22 ετών και φέτος έπαιξε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος. Παίζει στα χαφ, αλλά έχει αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Η ομάδα του δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του, αν προκύψει κάποια καλή πρόταση και από την Ελλάδα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός".

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.