Header Ads


Unlabelled Αναλαμβάνει την Κ20 της ΑΕΚ ο Αλεξόπουλος

Αναλαμβάνει την Κ20 της ΑΕΚ ο Αλεξόπουλος


Ο Γιώργος Αλεξόπουλος επιστρέφει στην ΑΕΚ, ύστερα από μία πενταετία, αναλαμβάνοντας, μαζί με τον Γιώργο Σίμο, χρέη προπονητή στην Κ20 της Ένωσης.


Επιστροφή σε γνωστά λημέρια για τον Γιώργο Αλεξόπουλο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον νέο Διευθυντή των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Άκη Ζήκο προκειμένου να αναλάβει χρέη προπονητή στην Κ20 της Ένωσης, έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Σίμο.

Ο νεαρός τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΟ Καματερού τη φετινή σεζόν, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν στενός συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου στην ΑΕΚ (2011-12), την Ξάνθη (2012-13), την Ανόρθωση (2013-14) και στον Απόλλωνα Σμύρνης (2014-15). Παράλληλα, αγωνίστηκε για μία πενταετία (2005-2010) με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετρώντας τρία γκολ και μία ασίστ σε 54 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες, αφού η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες (31/05) οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τους Τόνι Σαβέφσκι (αρχισκάουτ), καθώς και τους προπονητές, Νίκο Παναγιωτάρα (προπονητής Κ20), Μάρκο Δήμο (Κ17), Δημήτρη Ρούσσο (Κ16), Άγγελο Χατζόπουλο (Κ15), Διονύση Κατραμάδο (Κ13) και Τάσο Κυριακόπουλο.

Η Ένωση μπαίνει σε μία νέα εποχή, ύστερα απ' την επικείμενη επιστροφή του Ζήκου στη διοίκηση των Ακαδημιών, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον πρώην Υπεύθυνο των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Γιάννη Σαμαρά.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.