Το μήνυμα του Γιεράι για τον καρκίνο: «Θα σε νικήσω 1.000 φορές»! | AEK Fans Blog

Το μήνυμα του Γιεράι για τον καρκίνο: «Θα σε νικήσω 1.000 φορές»!

Written By Juker on Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 | 9:39 μ.μ.

«Οσες φορές χρειαστεί, θα σηκώνομαι ξανά», έγραψε ο Γιεράι Αλβαρεθ της Μπιλμπάο, ο οποίος λίγους μήνες μετά την επιστροφή του, μπαίνει ξανά για χημειοθεραπείες.


«Οταν φαίνεται ότι τον έχεις ρίξει κάτω, επιστρέφει και σε ξαναχτυπάει, αλλά με ηρεμία θα δώσω τη μάχη μου και θα νικήσω με όλο αυτό τον κόσμο που με στηρίζει. Και εάν πρέπει να τον νικήσω ξανά, θα το κάνω και θα σηκωθώ 1.000 και μία φορές»!
Με αυτή τη συγκινητική κατάθεση ψυχής στο Instagram ο άτυχος Γιεράι Αλβαρεθ ενημέρωσε προσωπικά ότι έχει υπάρξει καινούργιο σοβαρό θέμα με τον καρκίνο. Ο νεαρός σέντερ μπακ της Αθλέτικ, που τον περασμένο Δεκέμβρη διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων αλλά βγήκε νικητής, θα χρειαστεί να μείνει ξανά για μερικούς μήνες εκτός δράσης, αφού παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα.
Όπως ανέφερε η ομάδα από το Μπιλμπάο σε επίσημη τοποθέτησή της, το πρωί της Τρίτης, οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής για την κατάσταση της υγείας του, μερικούς μήνες μετά την αφαίρεση του όγκου από τους όρχεις, φανέρωσαν λεμφαδενοπάθεια.
Για τον λόγο αυτό, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει και χημειοθεραπείες, προκειμένου ν' αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα. Ο Γιεράι θα χρειαστεί να μείνει τρεις μήνες εκτός δράσης και αποχώρησε ήδη από την αποστολή της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Ισπανίας.
A post shared by Yeray (@yerayalvarez) on

*gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn