Header Ads


Unlabelled Γνωστός ηθοποιός στο... στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ! (pics)

Γνωστός ηθοποιός στο... στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ! (pics)


Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο οι φίλοι της ΑΕΚ... βράζουν εναντίον του πρωταγωνιστή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «ΤΑΜΑΜ». Η συναυλία στη συγκέντρωση κατά του γηπέδου και η ακύρωση της λόγω των αντιδράσεων.



Όπως είναι γνωστό, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, ετοιμάζει τη Δευτέρα μια συγκέντρωση κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. Σήμερα το μεσημέρι, blog της Φιλαδέλφειας που απηχεί τις απόψεις του Δημάρχου αποκάλυψε ότι στην συγκέντρωση θα τραγουδήσει το συγκρότημα RadioAct, ιδρυτής και τραγουδιστής του οποίου είναι ο νεαρός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «ΤΑΜΑΜ», Γιάννη Χατζηγεωργίου.


Μόλις γνωστοποιήθηκε η συμμετοχή του εν λόγω συγκροτήματος στην συγκεκριμένη συγκέντρωση, ο ηθοποιός και τα άλλα μέλη της μπάντας συγκέντρωσαν τα βέλη των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι... βομβαρδίζουν την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook με μηνύματα οργής...

Πάρτε μια... γεύση από τα μηνύματα των φίλων της Ένωσης:





Οι RadioAct...




Αξίζει να σημειωθεί ότι βλέποντας τις αντιδράσεις, το συγκρότημα έκανε ένα ποστάρισμα για να δικαιολογήσει την παρουσία του στην εκδήλωση, την οποία χαρακτήρισε «αντιρατσιστικό φεστιβάλ»(!), κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τους φίλους της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα τα μέλη του να κατεβάσουν την ανάρτηση μετά από λίγη ώρα.

Το ποστάρισμα που κατέβηκε:


Τελικά, οι RadioAct ανακοίνωσαν με νέο ποστάρισμά τους, ότι ακυρώνουν την εμφάνισή τους: Σαν Radioact ποτέ δεν θα πηγαίναμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα καθώς και στην κατασκευή ενός γηπέδου που μόνο αναβάθμιση θα αποτελούσε. Ποτέ δεν ενημερωθήκαμε πλήρως για το που συμμετέχουμε δηλαδή ότι θα υπάρξει κόστος 4000 ευρώ και κυρίως ποτέ δεν θα κάναμε μια τέτοια κίνηση με σκοπό τα χρήματα μιας και έχουμε συμμετάσχει σε πολλά μη κερδοσκοπικά φεστιβάλ γι αυτό και εξ αρχής είχαμε συμφωνήσει! Η μουσική ενώνει ανθρώπους δεν δημιουργεί αντιπάλους και εμείς κάνουμε μουσική για αυτά που αγαπάμε! Με αφορμή λοιπόν σχόλια που προσωπικά μας λύπησαν καθώς δεν μας χαρακτηρίζουν ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ τη συμμετοχή μας στο προκείμενο φεστιβάλ!



sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.