Header Ads


Unlabelled Ηχητικό ντοκουμέντο: Αυτά είπε λέξη προς λέξη ο Χιμένεθ στη Marca (audio)

Ηχητικό ντοκουμέντο: Αυτά είπε λέξη προς λέξη ο Χιμένεθ στη Marca (audio)


Την ακριβή δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ -με αφορμή την οποία τόσος θόρυβος προκλήθηκε στην ΑΕΚ- εξασφάλισε το sport-fm.gr. Διαβάστε και ακούστε ΑΚΡΙΒΩΣ τι είπε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Marca. 


Αποτέλεσε το θέμα της ημέρας. Από το πουθενά πήγα να «ανάψει φωτιές» στην ΑΕΚ.

Φαίνεται όμως ότι η περιβόητη συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ στη «Marca» αδίκως αποτέλεσε αφορμή για να τεθεί θέμα προπονητή στην «Ένωση». Και το sport-fm.gr έχει τις αποδείξεις γι’ αυτό.

Σε αντίθεση με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν τα λεγόμενα του Ανδαλουσιανού από την ισπανική εφημερίδα -και προς επιβεβαίωση των όσων ανέφερε ο ίδιος ότι δήλωσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ- δεν προκύπτει από πουθενά αμφιβολία για την πρόθεσή του να παραμείνει στην ομάδα.

Κι αυτό διότι το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το sport-fm.gr από τη συνέντευξη του Χιμένεθ αποδεικνύει ότι στο απόσπασμα για το μέλλον του στην ΑΕΚ δήλωσε επί λέξει:

«Έχω συμβόλαιο, το οποίο περιλαμβάνει οψιόν ενός έτους. Πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Δεν έχουμε ενεργοποιήσει ακόμα την συμφωνία. Δεν ξέρω τι θα γίνει σίγουρα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, όμως είναι ξεκάθαρο ότι έχω δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο, του έδωσα το χέρι μου και αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Όμως αυτό που λέω είναι ότι στο ποδόσφαιρο, αν δεν μπουν οι υπογραφές, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο».



*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.