Δέλλας για Τότι: «Με ρώταγε πριν το Euro 2004, τι πάμε να κάνουμε εκεί» | AEK Fans Blog

Δέλλας για Τότι: «Με ρώταγε πριν το Euro 2004, τι πάμε να κάνουμε εκεί»

Written By Juker on Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 | 11:31 μ.μ.

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε την τιμή να είναι συμπαίκτης του Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα. Το εγκώμιο του έπλεξε ο «Κολοσσός» που θυμήθηκε μια επική κουβέντα που είχαν πριν το Euro 2004. 


Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας για το «αντίο» του Φραντσέσκο Τότι, με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες στη Ρόμα.

Ο «Κολοσσός» δεν μπορεί να ξεχάσει το «Ολίμπικο» και κάθε φορά πoυ ακουγόταν το solo un capitano… ενώ θυμήθηκε μια επική συνομιλία που είχε με τον καπιτάνο πριν το Euro 2004.

O Τότι έκανε πλάκα στον Δέλλα, αφού τον ρωτούσε τι πάει να κάνει στα γήπεδα της Πορτογαλία η Εθνική!

Αναλυτικά όσα είπε για τον Τότι ο Δέλλας

«Είναι τεράστια προσωπικότητα παγκοσμίως ο Τόττι, είναι ένας μύθος και απόλυτα συνυφασμένος με τη Ρόμα.

Είναι αρχηγός, τόσα χρόνια στην ίδια ομάδα. Έχει κερδίσει το σεβασμό όλων από συμπαίκτες και αντιπάλους. Αυτό αντικατοπτρίζει και την προσωπικότητά του και την προσφορά του στο άθλημα».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση τους, η οποία κρατάει από τα χρόνια που ήταν συμπαίκτες στη Ρόμα. «Έχω πολύ καλή σχέση και όταν επισκέπτομαι την Ρώμη βρισκόμαστε. Είναι τιμή μου που βρέθηκα σε αυτήν την ομάδα και που ήμουν συμπαίκτης του. Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν αλλάζουν όποιο πόστο και να έχουν.

Θυμάμαι φεύγοντας από τη Ρώμη το καλοκαίρι για να πάμε στο Euro το 2004 είχε πολύ πείραγμα, που πάτε τώρα και τι πάτε να κάνετε εκεί, αλλά μετά τους πείραζα εγώ.

Κάθε φορά που ακουγόταν το όνομά του δονούσε όλο το γήπεδο και ακουγόταν το solo un capitano. Νομίζω ότι θα παραμείνει από άλλο πόστο στη Ρόμα και δε θα δελεαστεί από κάποια άλλη ομάδα.

Συγκινήθηκα πολύ βλέποντας αυτές τις εικόνες από το αντίο του Τότι. Του άξιζε να το ζήσει όλο αυτό. Είναι ο τελευταίος που έχει απομείνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τόσα χρόνια παραμονής σε μια μόνο ομάδα και είναι η επιτομή της σημαίας για μια ομάδα».


*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn