Header Ads


Unlabelled Σκάει "βόμβα" μεγατόνων στην ΑΕΚ - Αυτό το deal θα "τρελάνει" τον κόσμο και θα "εκτοξεύσει" την ομάδα

Σκάει "βόμβα" μεγατόνων στην ΑΕΚ - Αυτό το deal θα "τρελάνει" τον κόσμο και θα "εκτοξεύσει" την ομάδα


Θέμα ημερών είναι για να ανακοινωθούν τα ευχάριστα νέα για την «Ένωση»! Ποια είναι η εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον σύλλογο, αλλά και να ...φτιάξει τους οπαδούς;




Η επικαιρότητα στην ΑΕΚ περιορίζεται στη «μάχη» που δίνει η ομάδα στα πλέι οφ, αλλά και στο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς όπως σας έχει ενημερώσει από μέρες ο SportDog, το μέλλον του Ισπανού τεχνικού είναι εξαιρετικά αβέβαιο, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος με χθεσινές του δηλώσεις, άσχετα αν στη συνέχεια προέβη στη διευκρινιστική δήλωση.

Πάντως, εκτός από τα αγωνιστικά, η διοίκηση της Ένωσης αγωνιά και για άλλα θέματα, όπως είναι το γηπεδικό που εδώ και πολύ καιρό οι άνθρωποι του συλλόγου και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια, προκειμένου να αρχίσουν επιτέλους τα έργα για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Κάτι τέτοιο, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό συμβεί πολύ σύντομα, καθώς όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του SportDog, μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα υπολογίζεται ότι στην ΑΕΚ θα πάρουν στα χέρια τους την πολυπόθητη άδεια για το γήπεδο.

Μπορεί όλες οι διαδικασίες να έχουν περάσει από πολλές δυσκολίες, ενδεχομένως και «τρικλοποδιές», ωστόσο, πια, φαίνεται ότι έχουν ξεπεραστεί τα πάντα και πως είναι θέμα χρόνου να μπουν ο μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει στον κόσμο της ομάδας, ενώ είναι δεδομένο ότι όταν η ΑΕΚ αποκτήσει το δικό της «σπίτι», τότε αυτόματα θα μεγαλώσει και η δυναμική της, ειδικά αν το έργο συνοδευτεί, όπως λέγεται, με δυναμικές κινήσεις ενίσχυσης από το αφεντικό του συλλόγου.

Όσον αφορά το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο της ΑΕΚ από την έναρξη των εργασιών, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν υποστηρίξει κατά το παρελθόν ότι το γήπεδο μπορεί να ολοκληρωθεί σε 18 με 24 μήνες, οπότε αν το έργο ξεκινήσει αμέσως μετά την έκδοση της άδειας, μέσα στον Ιούνιο δηλαδή, τότε θα είναι έτοιμο για τη σεζόν 2019-2020.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.