Απίστευτο: Στρατιώτης στην Κύπρο «εξαφανίστηκε» για να δει τον τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Απίστευτο: Στρατιώτης στην Κύπρο «εξαφανίστηκε» για να δει τον τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Written By Juker on Τρίτη, 9 Μαΐου 2017 | 7:18 μ.μ.

Ο 19χρονος έκλεισε το κινητό και ταξίδεψε μέσω κατεχόμενων χωρίς να το πει σε κανέναν. 


Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν για μέρες η οικογένεια ενός 19χρονου Κύπριου φαντάρου, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 5 Μαΐου.

Οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι είχε πάρει άδεια από τη Μονάδα που υπηρετούσε αλλά δεν εμφανίστηκε στο σπίτι του. Το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό και κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν. Η εξαφάνιση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για εντοπισμό του.

Τελικώς ο στρατιώτης γύρισε χθες στο σπίτι και τη Μονάδα του, μέσω των κατεχομένων. Όπως διαπιστώθηκε, πήρε άδεια και αποφάσισε να πάει στο Βόλο για να δει τον τελικό κυπέλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο στρατιώτης δεν μπορούσε να φύγει για την Ελλάδα από τα νόμιμα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς άδεια από τον Στρατό και έτσι πήγε στα κατεχόμενα και από εκεί ταξίδεψε αεροπορικώς στη Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο επειδή είχε διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν του επιτραπεί να πάει οδικώς στη Θεσσαλονίκη όπως είχε σχεδιάσει, για να μεταβεί στη συνέχεια στο Βόλο μαζί με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Για τον λόγω αυτό πήγε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη. Επέστρεψε στη Κύπρο με τον ίδιο τρόπο από τη Κωνσταντινούπολη στα κατεχόμεν, ικανοποιημένος....

Πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn