Header Ads


ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!

ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Στην περίπτωση της ΑΕΚ, δεν πρόλαβε να κρυώσει καλά καλά, από το έγκλημα και το κλεμμένο κύπελλο και ήρθε. Μέσα στο σπίτι τους, την ώρα που πήγαν να γιορτάσουν, η Ενωση τους έκανε την…κηδεία.






Η ομάδα του Χιμένεθ, με τσαμπουκά και σωστό αγωνιστικό σχέδιο, επικράτησε κατά κράτος του ΠΑΟΚ και τον νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντίντακ, έπειτα από ασίστ του Μάνταλου. Μόνο με 1-0, γιατί η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει θρίαμβο μέσα στην Τούμπα. Αλλά αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί της νίκης, που βάζουν από την πρεμιέρα των πλέι οφ την ΑΕΚ στην κορυφή, πρώτο φαβορί για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκριτικά με το ματς του Βόλου μια εβδομάδα πριν, αυτήν τη φορά ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ που επέλεξε να παραταχθεί με ενισχυμένο κέντρο. Το 4-3-3, με τον Σιμόες κόφτη και τους Γαλανόπουλο και Αϊντάρεβιτς εσωτερικούς χαφ, ήταν το κλειδί για να μπει η ΑΕΚ δυνατά και να αναλάβει εξ αρχής τα ηνία του ματς. Ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά, δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Το γκολ του Ντίντακ έπειτα από τον υπέροχο συνδυασμό και την πάσα πάρε βάλε του Μάνταλου, έμοιαζε λίγο για τον καταιγιστικό ρυθμό της ΑΕΚ. Οι ευκαιρίες ήταν διαδοχικές, με το τετ α τετ του Μάνταλου, αλλά και το απίστευτο τετ α τετ του Αραούχο, που έβγαλε με απίστευτο τρόπο ο Γλύκος. Δίχως καμία δόση υπερβολής, η ΑΕΚ έπρεπε να είχε καθαρίσει το ματς από εκείνο το διάστημα, όταν έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στην Τούμπα.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.