Header Ads


Unlabelled Νέα παρέμβαση Τσίπρα υπέρ ΠΑΟΚ: «Στη ΝΔ βλέπουν πέτσινο το Κύπελλο, πέτσινα και τα αντίμετρα»

Νέα παρέμβαση Τσίπρα υπέρ ΠΑΟΚ: «Στη ΝΔ βλέπουν πέτσινο το Κύπελλο, πέτσινα και τα αντίμετρα»


Συνέχεια στην ποδοσφαιρική κόντρα με τη ΝΔ για το κύπελλο του ΠΑΟΚ, έδωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι στην αντιπολίτευση τα βλέπουν όλα... πέτσινα. 


Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής κουβέντας για τα νέα μέτρα συνεχίζεται, με τον Αλέξη Τσίπρα να συνεχίζει να εξαπολύει καρφιά προς την αντιπολίτευση, επιχειρηματολογώντας με βάση τον... τελικό του Κυπέλλου.

Πριν από μερικές μέρες, σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε σχόλιο για τον τελικό-ντροπή του Κυπέλλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ήταν... «πέτσινο» το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ.

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού απάντησε αμέσως, ασχολούμενο μόνο με το κομμάτι ΠΑΟΚ και προτρέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει αθλητική εκπομπή, αλλά το θέμα δεν τελείωσε εκεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος, αφού σε δηλώσεις του στον Εύοσμο για την υγεία, έφερε πάλι την κουβέντα στο ποδόσφαιρο, χωρίς καν να υπάρχει αφορμή.

Ο Πρωθυπουργός επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στους συνδικαλιστές του χώρου της Υγείας, λέγοντας: «Ακούμε άναρθρες κραυγές από τους βολεμένους, αλλά και από τους συνδικαλιστές που έπρεπε να είναι εδώ στο πλευρό μας». Και συμπλήρωσε προς την αντιπολίτευση «τα βλέπουν όλα πέτσινα, πέτσινα τα αντίμετρα, πέτσινο και το κύπελλο στον ΠΑΟΚ»!

Είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις δηλώσεις Σαββίδη κατά Μητσοτάκη που προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΝΔ σχετικά με την σχέση του ομογενή επιχειρηματία με τον Αλέξη Τσίπρα. Και προφανώς ο πρωθυπουργός επιχειρεί να μαζέψει ψήφους ανάμεσα στο κοινό του ΠΑΟΚ που μπορεί να έχει δυσαρεστηθεί από τις τοποθετήσεις Μητσοτάκη.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.