Header Ads


Unlabelled Αινιγματική δήλωση Μπεργκ για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Αινιγματική δήλωση Μπεργκ για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό


Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στην μείωση του μπάτζετ τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν οι κινήσεις εκείνες που θα φέρουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, ενώ άφησε ανοιχτό το μέλλον του σε περίπτωση γερών περικοπών.


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τα βραβεία: «Όπως εχω πει είναι ομαδικό άθλημα, η ομάδα με βοήθησε να γίνω πρώτος σκόρερ και να παίξω καλά. Τα δυο βραβεία θα τα θυμάμαι πάντα, δεν μπορώ να επιλέξω ποιο βραβείο είναι καλύτερο. Οι συμπαίκτες μου είναι αυτοί που με βοηθούν να έχω τέτοια απόδοση και να φτάνω σε αυτές τις διακρίσεις».

Για το ενδεχόμενο να έρθει μία καλή πρόταση από μία χώρα όπως η Κίνα: «Θα συγκεντρωθώ στα play off τώρα και μετά θα δούμε. Τι θέλει η ομάδα, πως θα είναι η κατάσταση στον σύλλογο, αν θα βάλουν κάποια χρήματα για να δυναμώσει το ρόστερ. Εγώ θέλω να είμαι εδώ και στην ομάδα είμαι συγκεντρωμένος τώρα. Έχουμε καλή ομάδα, όμως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην κορυφή. Βλέπουμε κάποιες ομάδες να βάζουν χρήματα, ακούω πως στον Παναθηναϊκό μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ. Σίγουρα θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Αλέξανδρο, είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.