Header Ads


Unlabelled Απίστευτο αυτό που ζητάει η ΑΕΚ για «χάρη» του Γιόχανσον! Θα... τσιμπήσουν οι υπόλοιποι;

Απίστευτο αυτό που ζητάει η ΑΕΚ για «χάρη» του Γιόχανσον! Θα... τσιμπήσουν οι υπόλοιποι;


Μόνο με μια πρόταση πραγματικά καλή θα μπει η Ένωση σε διαδικασία συζήτησης για την πώληση του Σουηδού μέσου.


Τις τελευταίες ημέρες ο Γιάκομπ Γιόχανσον βρίσκεται στην... πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, λόγω του μπαράζ δημοσιευμάτων στην Κροατία περί ενδιαφέροντος της Ντιναμό. Παρότι πράγματι επιβεβαιώνεται η παρουσία ανθρώπου της ομάδας του Ζάγκρεπ στη Λεωφόρο, όπως διαβάσατε από την πρώτη στιγμή στο SDNA, στην πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει γίνει κάποια πρόταση από τους Κροάτες. Ούτε καν κάποια κρούση που θα επισημοποιούσε το φλερτ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Ένωση δεν έχει βάλει... πωλητήριο στον Γιόχανσον. Η σκέψη της είναι η παραμονή του παίκτη στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν και ακριβώς γι' αυτό έχει ξεκινήσει συζήτηση μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του. Τώρα, αν προκύψει κάποια πρόταση πραγματικά δελεαστική, θα ήταν πρόθυμη να το συζητήσει, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση στα νούμερα που γράφονται στην Κροατία, δηλαδή στο 1,5 ή στα 2 εκατ. ευρώ.

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει βγάλει στην... βιτρίνα τον Γιόχανσον, δεν μπορεί κανείς με βεβαιότητα να οριοθετήσει και τις απαιτήσεις της ομάδας, όμως όλα δείχνουν ότι αυτές δύσκολα θα πέσουν κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ, ειδικά αν καταφέρει το επόμενο διάστημα να τον «δέσει» με μια επέκταση συμβολαίου.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.