Header Ads


Unlabelled Ο Μανόλο για κούραση, ψυχολογία και τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο

Ο Μανόλο για κούραση, ψυχολογία και τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο


Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον Πανιώνιο αλλά και για τη συνέχεια των πλέι οφ


Αναλυτικά:

«Ο Πανιώνιος πήρε αυτό που ήθελε, διότι σκόραρε πολύ γρήγορα με μια αντεπίθεση, κλείστηκε πίσω και δεν δέχθηκε γκολ. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια, γιατί πήραν τη νίκη, όπως την είχαν δουλέψει. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε εντός έδρας».


Για τον ψυχολογικό τομέα;

«Παίξαμε άσχημα. Παίξαμε εναντίον μιας ομάδας που ξέρει πώς να κλείνεται πίσω και δεν μας άφησε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Και δεν είχαμε σε καμία στιγμή ξεκάθαρο, πως θα τους ανοίξουμε. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει διαφορά σε κάποιους παίκτες στην απόδοση τους σε σχέση με προηγούμενα ματς. Δεν έχει να κάνει μόνο με την κούραση, αλλά και την ψυχολογία. Ο Πανιώνιος κατάφερε να κερδίσει το ματς, όπως ήθελε να το κερδίσει. Γνωρίζαμε πως θα προσπαθούσε να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις, το γνωρίζαμε πως θα γίνει αυτό και είναι αυτό που με εκνευρίζει και περισσότερο».

Για το αν η ΑΕΚ ήταν προετοιμασμένη για να βρεθεί πίσω στο σκορ;

«Αν το ποδόσφαιρο ήταν τόσο εύκολο, θα ήταν και εύκολο να κερδίσουμε. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, αλλά πάντα ξεχνάμε, πως παίζει και ο αντίπαλος. Δεν είναι πάαντα πως δεν θέλεις να το κάνεις, αλλά δεν σ’ αφήνει και ο αντίπαλος να το κάνεις»

Για το αν υποτίμησε η ΑΕΚ τον Πανιώνιο;

«Δεν ήταν εύκολο και είχα εξηγήσει στους παίκτες, πόσο δύσκολο θα ήταν. Μ’ έναν αντίπαλο που κλείνετε πίσω, ο μόνος τρόπος που θα χάναμε, ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης. Και έτσι χάσαμε. Το γκολ του Πανιωνίου ήρθε μετά από ένα κόρνερ δικό μας. Και αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Για το αν έχει τα ψυχικά αποθέματα να ξαναβγάλει αντίδραση η ΑΕΚ μετά απ’ αυτή την ήττα;

«Πρέπει να το κάνουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όλοι γνωρίζετε την προσπάθεια που έχει κάνει ομάδα, για να καλύψει την διαφορά στην βαθμολογία. Αυτό που έγινε στον τελικό του κυπέλλου, ήταν ένα σκληρό κτύπημα. Παρόμοιο ήταν και το σημερινό. Έξι παιχνίδι σε 17 μέρες, για μια ομάδα που έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο. Αυτό που χρειάζεται, εκτός από την δύναμη, πρέπει να υπάρχει καρδιά, ψυχολογία, ψυχή και ένταση. Όλα αυτά πρέπει να τα βγάλουμε».

Για το τι λείπει από την ΑΕΚ, για να αντιμετωπίσει ομάδες που κλείνονται πίσω;

«Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε τον πρώτο με τον δεύτερο γύρο. Είναι το πρώτο παιχνίδι, που απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά και δεν κατάφερε να σκοράρει».

Για το αν θεωρεί πως κάτι δεν είπε καλά στους παίκτες για το ματς αυτό ή κάτι δεν κατάλαβαν καλά οι παίκτες;

«Είναι ποδόσφαιρο. Πράγματα μπορούν να βγουν ή να μην βγουν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.