Header Ads


Unlabelled Τον «σπρώχνει» ο Χιμένεθ στην έξοδο; Τρελαίνει τους ΑΕΚτζήδες ο Ισπανός, για ποιον χτυπάνε καμπάνες;

Τον «σπρώχνει» ο Χιμένεθ στην έξοδο; Τρελαίνει τους ΑΕΚτζήδες ο Ισπανός, για ποιον χτυπάνε καμπάνες;


Την ώρα που η ΑΕΚ κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει τον παίκτη, ο ίδιος ο προπονητής προκαλεί απορίες με τα λεγόμενά του!




Το θέμα του Σέρχιο Αραούχο και της παραμονής του ή μη στην ΑΕΚ έχει τραβήξει ήδη πολύ. Όσο περνούν οι μέρες και τελειώνει η σεζόν διαφαίνεται στον ορίζοντα το τέλος αυτού του «σήριαλ» και δύσκολα θα είναι θετικό για την Ένωση, όπως δείχνουν τα δεδομένα.

Θυμίζουμε τις χθεσινές δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι σίγουρο πως ο Αργεντινός παίκτης θα παραμείνει στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν.

Το παράδοξο, ωστόσο, στα λεγόμενα του Ισπανού τεχνικού -το οποίο πέρασε στα ψιλά- δεν είναι τόσο το τι είπε, αλλά ο τρόπος που το είπε. Τι εννοούμε; Διαβάζοντας τις δηλώσεις του στη «Marca», δεν δίνεται σε κάποιον η εντύπωση ότι ο Χιμένεθ... εργάζεται στην ΑΕΚ, αλλά περισσότερο ο Ισπανός μοιάζει να συμπεριφέρεται σαν… μέντορας του Αραούχο.

Χαρακτηριστικά, μπορούμε να αναφέρουμε ορισμένες ατάκες τύπου «Πρέπει να επιστρέψει (σ.σ ο Αραούχο) στη Λας Πάλμας και ύστερα θα δούμε τι θα αποφασίσει ο σύλλογος» ή «Θα ήταν χαζός να μην εκμεταλλευτεί αυτή τη νέα ευκαιρία», οι οποίες δεν ηχούν καλά στα αυτιά των διοικούντων και των οπαδών, αφού στην ουσία "υπονομεύουν" τις προσπάθειες της ΑΕΚ της ίδιας του της ομάδας!

Πάντως, όλα τα δεδομένα που διαμορφώνονται φανερώνουν ότι ο Αργεντινός δεν θα μείνει στη χώρα μας. Στα προηγούμενα προσθέστε και το γεγονός ότι η Ένωση φέρεται να κινείται για έτερο επιθετικό της Λας Πάλμας (τον Αλφρέδο Ορτούνιο που είναι δανεικός στην Κάντιθ της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας) και καταλαβαίνετε ότι μάλλον η διοίκηση έχει αρχίσει να εργάζεται πάνω στη διάδοχη κατάσταση του Αργεντίνου φορ.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.