Header Ads


Unlabelled Νέοι... Βράνιες αναζητούν την ποδοσφαιρική Ιθάκη στην ΑΕΚ! Οι ελκυστικές περιπτώσεις και η απλησίαστη

Νέοι... Βράνιες αναζητούν την ποδοσφαιρική Ιθάκη στην ΑΕΚ! Οι ελκυστικές περιπτώσεις και η απλησίαστη


Ποιοι συμπατριώτες του διεθνή στόπερ της Ένωσης έχουν προταθεί στην Ένωση και εξετάζονται;


Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι από τους φετινές κινήσεις που βγήκαν στην ΑΕΚ! Ο Βόσνιος αποκτήθηκε τον Γενάρη και με εξαίρεση κάποια παιχνίδια αποδείχτηκε, ότι είναι λύρα εκατό για τα μετόπισθεν της Ένωσης. Συν τοις άλλοις ο 27χρονος αμυντικός έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο.

Όπως φαίνεται η παρουσία του Βράνιες και η προοπτική που δίνει η ΑΕΚ, μέσω της συμμετοχής της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κέντρισε το ενδιαφέρον άλλων Βόσνιων ποδοσφαιριστών. Η παρουσία του Σερβοβόσνιου Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Ένωση έδωσε άλλο ένα πάτημα σε γραφεία ατζέντηδων από τη Βοσνία να πλασάρουν την... πραμάτεια τους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Μαραζιώτη, στο ΦΩΣ, ένας απ’ όσους ακούγεται πως προτάθηκε, είναι ο 29χρονος αριστερός ακραίος επιθετικός, Ερμίν Ζετς, της Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ. Μάλιστα μένει ελεύθερος και η παράμετρος αυτή έχει τη σημασία της. Φέτος μέτρησε σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και είχε τρία γκολ και μία ασίστ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές στην Κόνιασπορ για τους οποίους γνωρίζει η ΑΕΚ. Όλοι τους όμως με συμβόλαια. Η πιο ελκυστική και ρεαλιστική περίπτωση, δείχνει εκείνη του 20χρονου δεξιοπόδαρου Βοσνιοδανού φορ, Αμίρ Χατζιαχμέτοβιτς. Έχει ντιλ ως το καλοκαίρι του 2020 και φέτος μέτρησε 42 συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ. Είναι διεθνής με την Κ-21 της Βοσνίας. Υπό προϋποθέσεις ο δανεισμός του, έστω, δείχνει εφικτός καθώς το συμβόλαιό του δεν είναι πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης ενδιαφέρουσα περίπτωση δείχνει και του 22χρονου συμπαίκτη του, Ντένι Μιλόσεβιτς. Ο δεξιοπόδαρος Βοσνιοβέλγος ακραίος επιθετικός (παίζει και ως δεύτερος επιθετικός), έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και είναι στην ομάδα από τον Ιούλιο του 2016. Έκανε μια γεμάτη σεζόν με 45 συμμετοχές, τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος, επίσης από την Κόνιασπορ, υπάρχει ο 23χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός, Ριάντ Μπάτζιτς. Είναι όμως απλησίαστος κι αν η ΑΕΚ καταφέρει να κάνει ντιλ θα πρόκειται για τεράστιο επίτευγμα. Ο διεθνής με την ανδρών της Βοσνίας, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Βρίσκεται στον σύλλογο από το 2015 και κάθε χρόνο είναι όλο και καλύτερος. Φέτος μετράει 46 συμμετοχές, 20 τέρματα και 6 αίστ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ. Δεν νομίζουμε πως έχει κάποια τύχη η ΑΕΚ, παρ’ ότι γνωρίζει για την περίπτωσή του.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.