Header Ads


Unlabelled Σκέφτεται διαφορετική ΑΕΚ στην Τούμπα ο Χιμένεθ

Σκέφτεται διαφορετική ΑΕΚ στην Τούμπα ο Χιμένεθ


Διατεθειμένος να παρουσιάσει μια άλλη ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο αποκλεισμός των Πατίτο-Βάργκας και η δοκιμή στην προπόνηση δείχνουν σκέψεις για αλλαγή σε σύστημα και πρόσωπα. 


Μια διαφορετική ΑΕΚ, σε σχέση με αυτή που παρουσιάστηκε στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και στον τελικό Κυπέλλου, φαίνεται πώς θα παραταχθεί στην Τούμπα.

Το γεγονός ότι οι Πατίτο και Βάργκας έμειναν εκτός αποστολής δείχνει από μόνο του την πρόθεση του Μανόλο Χιμένεθ να κάνει αλλαγές στο εναρκτήριο παιχνίδι των πλέι οφ.

Η δοκιμή που έκανε λοιπόν στην τελευταία προπόνηση επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να κάνει μετατροπές τόσο στη διάταξη, όσο και στα πρόσωπα.

Διότι ο Ανδαλουσιανός χρησιμοποίησε σύστημα 4-4-3, με την τετράδα της άμυνας ίδια (Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ), αλλά τον Γιόχανσον να μένει εκτός και τους Γαλανόπουλο-Αϊντάρεβιτς να προορίζονται για τα χαφ μαζί με τον Σιμόες.

Όσο για την τριάδα της επίθεσης, πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Χριστοδουλόπουλο-Μάνταλο στα άκρα και τον Αραούχο στην κορυφή (χωρίς να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Αλμέιδα, με μετατόπιση του Αργεντινού στα άκρα).

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.