Header Ads


Unlabelled Κίνδυνος να παίξει όλα τα πλέι-οφ χωρίς κόσμο η ΑΕΚ!

Κίνδυνος να παίξει όλα τα πλέι-οφ χωρίς κόσμο η ΑΕΚ!


Η Ένωση ενδέχεται να παίξει όλα τα ματς των πλέι-οφ χωρίς κόσμο. Με «γεμάτη» Τούμπα ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με τους κιτρινόμαυρους. 


Με βαριά τιμωρία κινδυνεύουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το άγριο ξύλο των οπαδών τους στον τελικό του Κυπέλλου. Στις ποινές που ενδέχεται να τους επιβληθούν από την Πειθαρχική Επιτροπή θα περιλαμβάνεται με βεβαιότητα και η τιμωρία της έδρας.

Για την Ένωση τα πράγματα δείχνουν πιο… σκούρα ενόψει των πλέι-οφ. Κι αυτό γιατί το πρώτο της ματς είναι στην Τούμπα, όπου ακόμη κι αν έχει ασκηθεί δίωξη δεν θα είναι εφικτό να εφαρμοστεί η τιμωρία αφού χρειάζονται πέντε μέρες από την έκδοση της απόφασης. Έτσι, ενδέχεται να παίξει ακόμη και όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ, εφόσον τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να παίξει με κλειστή την Τούμπα στα παιχνίδια κόντρα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, εάν τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών. Στην περίπτωση που τιμωρηθεί με τρία ματς, τότε θα παίξει χωρίς κόσμο και το πρώτο του εντός έδρας ματς από το επόμενο πρωτάθλημα

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.