Header Ads


Η αποχώρηση φέρνει ευκαιρία

Η αποχώρηση φέρνει ευκαιρία


Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και ο Άνταμ Τζανετόπουλος θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί στο ρόστερ, ή χρειάζεται ξανά χρόνο και θα δοθεί εκ νέου δανεικός.


Η πρόταση που έγινε στο Δημήτρη Κολοβέτσιο δεν είναι καν στα ίδια επίπεδα που κυμαίνεται αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο του. Ο Έλληνας στόπερ έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ εδώ και περίπου ένα μήνα, ωστόσο το γεγονός ότι το συμβόλαιο που του προτάθηκε είναι χαμηλό, σε συνδυασμό με το ότι η δυάδα πλέον στην ομάδα, στο κέντρο της άμυνας, είναι ξεκάθαρη, τον οδηγεί στο να «δοκιμάσει» κάτι νέο.

Ο «Κόλο» έδωσε χρόνο στην Ένωση να βελτιώσει την πρόταση της, μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν έδειξαν να… κινούνται, με αποτέλεσμα η απάντηση του ποδοσφαιριστή να είναι αρνητική και τον παίκτη να οδεύει προς την έξοδο, αναζητώντας νέα στέγη για το μέλλον.

Πάνω σε αυτή την εξέλιξη έρχεται να «κουμπώσει» η επιστροφή του Άνταμ Τζανετόπουλου στα Σπάτα. Ο 22χρονος στόπερ, ολοκλήρωσε το δανεισμό του στον Ηρακλή και πλέον προπονείται με την ΑΕΚ, περιμένοντας τις εξελίξεις. Ο «Τζάνε» θα πάρει την ευκαιρία από τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς αυτή τη στιγμή και με δεδομένη την αποχώρηση του Κολοβέτσιου, η ομάδα μένει με δύο στόπερ (Τσιγκρίνσκι και Βράνιες ), μέχρι την επιστροφή του Λαμπρόπουλου από τον τραυματισμό του.

Στην Ένωση σίγουρα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού και μάλιστα κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου, όμως ο Τζανετόπουλος εκτιμάται ότι μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση στον πάγκο της ομάδας.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.