Header Ads


Unlabelled Βαρβάτο διαζύγιο προ των πυλών στην ΑΕΚ – Δύσκολο να μείνει ο παικταράς - "Μετωπική" με Μελισσανίδη...

Βαρβάτο διαζύγιο προ των πυλών στην ΑΕΚ – Δύσκολο να μείνει ο παικταράς - "Μετωπική" με Μελισσανίδη...


Η Ένωση τού έκανε πρόταση, εκείνος δεν έχει απαντήσει και πιθανότατα δεν πρόκειται να το κάνει. 


Η κουβέντα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ έχει ανοίξει για τα καλά. Οι συζητήσεις, όμως, δεν επικεντρώνονται μόνο στο ποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν, αλλά και ποιοι θα παραμείνουν ή θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ήδη μερικοί παίκτες, οι περισσότεροι εξ αυτών ξένοι, έχουν στα χέρια τους προτάσεις ανανέωσης, στις οποίες δεν έχουν απαντήσει, καθώς τους προτάθηκε μείωση αποδοχών. Ένας από αυτούς είναι και ο Πατρίτσιο Ροντρίγκες.

Ο Αργεντινός μέσος ήρθε το καλοκαίρι του 2016 στην ΑΕΚ, έκλεψε τις εντυπώσεις στα φιλικά, αλλά στα επίσημα ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Η αίσθηση που είχε δημιουργήσει ήταν ότι θα έδινε στην Ένωση αυτό το κάτι που της έλειπε τόσο μεσοεπιθετικά όσο και στις πτέρυγες.

"Νέο Σκόκο" τον είχαν αποκαλέσει αρκετοί. Τελικά οι ελπίδες έγιναν καπνός. Κι αυτό γιατί είναι ένας παίκτης ταλαντούχος μεν, πολύ απρόβλεπτος δε, ενώ το κύριο πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει την τακτική της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στο παρελθόν ενδιαφέρθηκαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, κανείς εξ αυτών όμως δεν προχώρησε στην απόκτησή του.

Ο 27χρονος άσος πέρσι τον Ιούλη είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και μετά από 10 μήνες η ΠΑΕ ΑΕΚ του έκανε πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο, αλλά με μικρότερες αποδοχές. Πιθανότατα να μην ενθουσιάστηκαν με τη φετινή εικόνα του Πατίτο, ο οποίος μετρά σε 30 ματς (23 πρωταθλήματος, 6 Κυπέλλου, 1 πλέι οφ), 4 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και 6 ασίστ.

Μέχρι στιγμής, ο Ροντρίγκες δεν έχει απαντήσει στην ΑΕΚ και το πιθανότερο είναι να φύγει. Δε μένει με λιγότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, ειδικά αν ισχύει το ενδιαφέρον της Μοντερέι από το Μεξικό.

Διότι δεν αποκλείεται ο παίκτης να χρησιμοποιεί τις "σειρήνες" από το Μεξικό ως μέσο πίεσης, για να κερδίσει μεγαλύτερο συμβόλαιο από την Ένωση...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

2 σχόλια:

  1. Βαλτε του και κορδελιτσα....Ακου νεος Σκοκο!!!!!!!!!!!!!
    Ρε δρομο λεμεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο καλο και η παναγια μαζι του,αντε γιατι πολλα παλτα μαζευει αυτη η ομαδα καθε χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.