Header Ads


Unlabelled Τα τρία μεγάλα αρνητικά σερί που «έσπασε» απόψε η ΑΕΚ!

Τα τρία μεγάλα αρνητικά σερί που «έσπασε» απόψε η ΑΕΚ!


Με την αποψινή της νίκη επί του ΠΑΟΚ (1-0) στην Τούμπα στην πρώτη αγωνιστική των Play Offs της Super League, η ΑΕΚ «έσπασε» τρία πολυετή αρνητικά σερί.


Νίκησε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας μετά τον Μάρτιο του 2011 και το 1-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την κεφαλιά του Τραϊανού Δέλλα, ενώ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος πρέπει να γυρίζουμε ακόμη έναν χρόνο πίσω, στον Μάρτιο του 2010, επίσης με σκορ 1-0 και πρωταγωνιστή τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Νίκησε για πρώτα φορά στα Play Offs εκτός έδρας μετά τον Μάιο του 2009 και το 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ξανά με σκόρερ τον Ίσμαελ Μπλάνκο, νίκη η οποία ήταν και η μοναδική της μέχρι απόψε μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο στα Play Offs, σε 18 αναμετρήσεις από την σεζόν 2007-08.


Νίκησε για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετά τον Οκτώβριο του 2010 και το επιβλητικό 4-0 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ντεμπούτο της πρώτης θητείας του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της, καθώς ακολούθησαν 15 αγώνες στην συμπρωτεύουσα χωρίς «τρίποντο».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.