Header Ads


Unlabelled Τον "έκοψε" ο Τίγρης και θα τον πάρει ο Μαρινάκης; - Απίθανο το σενάριο που κυκλοφόρησε στο ρεπορτάζ!

Τον "έκοψε" ο Τίγρης και θα τον πάρει ο Μαρινάκης; - Απίθανο το σενάριο που κυκλοφόρησε στο ρεπορτάζ!


Λέτε να γίνει μια τέτοια έκπληξη; Αυτόν, δηλαδή, που απέρριψε η ΑΕΚ, να καταλήξει τελικά στους Ερυθρόλευκους; 


Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, παρόλο το γεγονός ότι από την Πλατεία Αλεξάνδρας βγήκε επίσημα χθες ότι θα πάρει παράταση το θέμα και πως ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν στο τέλος του μήνα.

Βέβαια, ο SportDog σάς είχε ενημερώσει πολύ νωρίτερα σχετικά, σημειώνοντας πως δεν ήταν εύκολο να τρέξει το ζήτημα του επόμενου κόουτς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται στην Αγγλία και τον Γιάννη Βρέντζο στην Κίνα.

Πάντως, η χρονική σημείωση που δόθηκε από τους Πειραιώτες για τέλος του Μάη μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι, καθώς μέχρι τότε θα έχουν λήξει όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τότε εκτιμάται πως θα είναι ελεύθερος και για διαπραγματεύσεις ο προπονητής που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών και το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ορισμένα ρεπορτάζ επιμένουν να αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό κοιτάζουν λύσεις από το εσωτερικό, σημειώνοντας πάντα το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που αποχώρησε από την Ξάνθη και πριν λίγες μέρες ο Δημήτρη Μελισσανίδης απέρριψε για την ΑΕΚ, προτιμώντας την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ.

Ένα σενάριο που δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς στο ενδεχόμενο αυτό οι Πειραιώτες δε θα έκαναν λόγο για παράταση, περιμένοντας προφανώς κάτι από το εξωτερικό, αλλά θα έκλειναν άμεσα τον Ρουμάνο για να τρέξει ο σχεδιασμός και να μη χαθεί χρόνος.

Από την άλλη, αν όντως στον Ολυμπιακό έδιναν προτεραιότητα στις επιλογές από την Ελλάδα, τότε οι περισσότεροι εντός του συλλόγου εκτιμούν ότι το χρίσμα θα δινόταν στον Τάκη Λεμονή, που ξέρει την ομάδα και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και όχι σε κάποιον άπειρο προπονητή που δεν έχει δουλέψει κάτω από μεγάλη πίεση και δεν έχει τεσταριστεί σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Πάντως, ούτε ο Λουτσέσκου θεωρείται άπειρος αφού έχει διατελέσει τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας για δυο χρόνια και έχει οδηγήσει τη Ραπίντ Βουκουρεστίου στο Europa League τη σεζόν 2011-12.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλα ρεπορτάζ, το "plan b" των Ερυθρολεύκων είναι αυτό που μπορεί να προβλέπει προπονητή από το εσωτερικό, ή τον Τόμας Κρίστιανσεν από την Κύπρο, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις που εξετάζονται από το εξωτερικό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.