Header Ads


Unlabelled Άνοιξε ο δρόμος για Ρέγες στην ΑΕΚ!

Άνοιξε ο δρόμος για Ρέγες στην ΑΕΚ!


Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε πως δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Χοσέ Ρέγες και... φουντώνουν τα σενάρια για ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον πολύπειρο Ισπανό μεσοεπιθετικό! 


Χώρισαν και επίσημα οι δρόμοι της Εσπανιόλ με τον Χοσέ Ρέγες. Η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε πως δεν κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έμεινε και τυπικά ελεύθερος!

Εξέλιξη που πιθανώς «φτιάχνει» την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί νωρίτερα υπήρξαν ισπανικά δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως η Ένωση έχει βάλει για τα καλά στο… μάτι τον 33χρονο άσο με «πλούσιο» βιογραφικό.

Φυσικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση των κιτρινόμαυρων (ούτε ως επιβεβαίωση, ούτε ως διάψευση) και τα πάντα παραμένουν σε επίπεδο φημών και σεναρίων.

«Ο Ανδαλουσιανός πρόσφερε την εμπειρία και το ταλέντο του στην ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, δούλεψε με πολύ επαγγελματικό τρόπο και άφησε ένα σημαντικό αποτύπωμα στην οργάνωση της Εσπανιόλ. Η ομάδα θα ήθελε να τον ευχαριστήσει δημόσια για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του και του εύχεται την καλύτερη δυνατή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Εσπανιόλ για τον Ρέγες, ο οποίος φέτος κατέγραψε συνολικά 24 εμφανίσεις, μετρώντας 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.