Header Ads


Unlabelled Πρόεδρος Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: Πρώτα κυνηγούσαν τον Ολυμπιακό επειδή ήταν δυνατός, τώρα τον ΠΑΟΚ!

Πρόεδρος Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: Πρώτα κυνηγούσαν τον Ολυμπιακό επειδή ήταν δυνατός, τώρα τον ΠΑΟΚ!


Ανιστόρητος και προσβλητικός ακόμη και για την ίδια του την ομάδα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αθωώνει τον Ολυμπιακό για ένα… κυπελλάκι προσπαθώντας να αντικρούσει το αυτονόητο


Οσο περνάνε οι μέρες από τον τσίγκινο τελικό του Σαββάτου και το πέτσινο γκολ που χάρισε το κύπελλο στον ΠΑΟΚ η κατάσταση αντί να βελτιώνεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης γίνεται… χειρότερη. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής αποτελεί το νέο κρούσμα και ένα από τα χειρότερα. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του όπου μεταξύ άλλων μιλάει για την θαυμάσια ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και το τρίτο σερί πρωτάθλημα και βέβαια ρίχνει το κλασικό γλύψιμο στον Ιβάν προχωρά σε μία από τις πιο ανιστόρητες και αηδιαστικές δηλώσεις. Για να υπερασπιστεί τον ΠΑΟΚ για το άκυρο γκολ του Ενρίκε τα κάνει όλα ίσιωμα αδικόντας πρώτα την δική του ομάδα και τον αγώνα τον οποίο, πράγματι, έκανε τα τελευταία χρόνια για να πέσει η χούντα της εικοασαετίας και αθωώνει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό! Διαβάστε και φρίξτε:

«Πάντα κυνηγάνε τον δυνατό. Πριν από τον ΠΑΟΚ ποιον κυνηγούσανε; Τον Ολυμπιακό, γιατί ήταν δυνατός, τώρα όλοι αυτοί κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ. Γιατί ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι η δύναμη σε όλα τα επίπεδα».

Αρα σύμφωνα με τον κύριο Κάτσαρη τον Ολυμπιακό τον… κυνηγούσαν επειδή ήταν δυνατός και όχι για τα αίσχη που έκανε για να καρπώνεται 20 χρόνια τους τίτλους και κυρίως τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ… Να τον χαίρεστε!




*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.