Header Ads


Unlabelled Φοβερός Κωστής Ραπτόπουλος: Πίνει τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ο ΠΑΟΚ, με Βέγγο και Κούρκουλο ο Χιμένεθ

Φοβερός Κωστής Ραπτόπουλος: Πίνει τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ο ΠΑΟΚ, με Βέγγο και Κούρκουλο ο Χιμένεθ


Τρελό το σχόλιο του γνωστού Θεσσαλονικιού δημοσιογράφου για το ματς της Τούμπας – Τι άγαλμα πρέπει να στήσει ο Ίβιτς και τι δε θα ξεχνούσαν ποτέ οι ΠΑΟΚτσήδες; Δεν υπάρχει...




Όπως είχα πει στο "Αθλητικό Metropolis", ο ΠΑΟΚ θα έμενε στον Βόλο. Είναι ακόμα διακοπές εκεί και πίνει τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, δίπλα από τα ξενοδοχεία στην παραλία.

Η προσέγγιση του παιχνιδιού λέει στον κόσμο "εμένα στόχος μου ήταν το Κύπελλο, εξασφάλισα την καλή κλήρωση και επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ" και με την απουσία του Σάκχοφ παίζω ένα ανοιχτό 4-2-3-1. Ανεβάζω τα μπακ μου πολύ ψηλά. Δεν με ενδιαφέρουν οι καλές επαναφορές και στο ανασταλτικό μου κομμάτι, το άφησα στον Βόλο. Γι' αυτό, λοιπόν, με Μπίσεσβαρ και Πέλκα, δύο δεκάρια, τον Πρίγιοβιτς ανέτοιμο, σκασμένο τον Τσίμιροτ και πολύ μέτριο τον Κάνιας, η ΑΕΚ που έπρεπε να παίξει έτσι στον Βόλο, ήρθε σε ένα σχεδόν αδιάφορο παιχνίδι, να πράξει το σωστό 4-5-1 μέσα στην Τούμπα.

Δηλαδή, ο Ίβιτς λέει "στα παπάρια μου και πάω να παρουσιάσω θέαμα με ανοιχτό ποδόσφαιρο και ό,τι βγει". Ο Χιμένεθ πήγε σε ταινία δραματική στον Βόλο και έβαλε τον Βέγγο, και στην κωμωδία της Τούμπας έβαλε τον Κούρκουλο. Ο τρίτος χαφ της ΑΕΚ, ο Αϊντάρεβιτς με τον Σιμόες και τον Γαλανόπουλο πήραν κατά κράτος το κέντρο του ΠΑΟΚ, στο οποίο ο Πέλκας δεν θα γίνει ποτέ τρίτος χαφ, να γυρίσει πίσω και αποδεικνύεται άλλη μία φορά, σε αυτό το παιχνίδι, ότι ο ΠΑΟΚ για να παράξει πρέπει να έχει ένα πολύ καλό δεκάρι και να ανεβούν ψηλά τα μπακ του. Τα μπακ του όμως τα μπλόκαρε η ΑΕΚ, ενώ το δεκάρι του που ήταν ο Πέλκας, ο οποίος είναι κατά φύση δεύτερο φορ, περίμενε τηn μπάλα να του έρθει στην περιοχή, παρά να δημιουργήσει παιχνίδι. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει.

Ουσιαστικά, αυτό ήταν ένα ανοιχτό 4-4-2 του ΠΑΟΚ με εξτρέμ τον Μπίσεσβαρ και ενάμιση κόφτη από πίσω και τον Πέλκα ουσιαστικά δεύτερο σέντερ φορ. Ο μπασταρδεμένος ρόλος που δόθηκε στον Μπίσεσβαρ, στον τελικό, με τρία χαφ και να πατάει περιοχή, ήταν πολύ καλός, ενώ ο ρόλος που του δόθηκε σε αυτό το παιχνίδι, δηλαδή να πιάνει το μπακ του αντιπάλου και να κάνει μεγάλες διαδρομες, τον έβγαλε από την περιοχή και τον έκανε ακίνδυνο.

Οι ΠΑΟΚτσήδες δημοσιογράφοι έβγαλαν MVP τον Κρέσπο. Ο Ίβιτς πρέπει να κάνει στον Γλύκο ένα άγαλμα. Γιατί άλλο είναι να χάνεις 0-4 μέσα στην Τούμπα από την ΑΕΚ και άλλο 0-1. Αύριο οι ΠΑΟΚτσήδες το 0-1 θα το ξεχάσουν. Το 0-4 δεν θα το ξεχνούσαν ποτέ.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.