Header Ads


Unlabelled Ποιος Αραούχο και ποιος Σκόκο τώρα; Αν τα σκάσει ο Τίγρης γι' αυτόν τον επιθετικό θα βουλιάξει το ΟΑΚΑ!

Ποιος Αραούχο και ποιος Σκόκο τώρα; Αν τα σκάσει ο Τίγρης γι' αυτόν τον επιθετικό θα βουλιάξει το ΟΑΚΑ!


To όνομά του ακούστηκε για την Eνωση, αλλά για να έρθει ένας τέτοιος παίκτης Ελλάδα θα πρέπει ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να τινάξει την μπάνκα στον αέρα! Λέτε;


Στην ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία μεταγραφή-κράχτη αυτό το καλοκαίρι.

Ειδικά αν η διοίκηση δεν καταφέρει (όπως όλα δείχνουν) να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο, τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για έναν παίκτη που θα μπορεί να "ζεστάνει" τον κόσμο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι γράφτηκε πρόσφατα το όνομα του μεγάλου αγαπημένου των οπαδών της Ένωσης, Νάτσο Σκόκο, ενώ σήμερα κυκλοφόρησε για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, τον 33χρονο Ισπανό σούπερ σταρ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Εσπανιόλ.

Πρόκειται, βεβαίως, για έναν τοπ κλας ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης (Σεβίλλη, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα) με παρουσία και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας (21 συμμετοχές, 4 γκολ). Φέτος στην Εσπανιόλ είχε 23 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ, ωστόσο παραμένει ένας παίκτης με πολύ υψηλό κασέ που πολύ δύσκολα μπορεί να αποκτηθεί από κάποια ελληνική ομάδα.
Το όνομά του, άλλωστε, είχε ακουστεί και πέρυσι το καλοκαίρι για την Ελλάδα, ενώ είχε προταθεί στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο 1,8 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο βεβαίως είναι απλησίαστο για την ΑΕΚ. Ακόμα κι αν ο παίκτης δεχθεί να ρίξει το κασέ του 20-30%, μιας και πλέον βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του, γίνεται αντιληπτό ότι η Ένωση δεν μπορεί να καλύψει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο.

Πάντως, από τη στιγμή που υπάρχει πρόθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει ένα μεγάλο "μπαμ" αυτό το καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ακόμα και μία τέτοια οικονομική υπέρβαση για χάρη του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ή κάποιο άλλου παίκτη με ανάλογη καριέρα.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Τίγρης έχει φέρει τα τελευταία χρόνια μεγάλα ονόματα στην ΑΕΚ προσφέροντας γερά συμβόλαια, όπως πέρυσι με τον Ντιέγο Μπουανανότε και φέτος με τον Ούγκο Αλμέιδα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Buannanote αποτυχία, Almeida αποτυχία ... τι τους αναφέρετε? Πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Τέτοιες παίχτες θέλετε στην ΑΕΚ? Όνομα χωρίς ουσία? Μπορεί να φέρει έναν παντελώς άγνωστο επιθετικό αλλά να βάλει 30 γκολ? Να φέρει έναν τερματοφύλακα που δε τον ξέρει ούτε η μάνα σου αλλά να κατεβάζει ρολά σε κάθε παιχνίδι κι όχι όποτε έχει πανσέληνο? Μπορεί να φέρει έναν αμυντικό πραγματικό ογκόλιθο που θα διδάξει τους υπόλοιπους και θα τον σεβαστούν και οι αντίπαλοι (βλέπε Κάρλος Γκαμάρα)? Να φέρει ένα δεκάρι που θα περνάει μπαλιές από το μάτι της βελόνας και θα δίνει στον επιθετικό έτοιμα γκολ? Αυτά θέλει η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.