Header Ads


Unlabelled Αραούχο: «Ερωτευμένος με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, μακάρι να επιστρέψω εδώ»

Αραούχο: «Ερωτευμένος με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, μακάρι να επιστρέψω εδώ»


Βουρκωμένος μίλησε μετά το ματς ο Αργεντινός φορ


Πολύ συγκινημένος και σε κατάσταση ιδιαίτερης… φόρτισης, ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στη Nova μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δηλώνοντας ερωτευμένος με την ΑΕΚ και τον κόσμο της!

Υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει και πάλι εδώ για τη νέα χρονιά, με τα συναισθήματά του να είναι ανάμικτα.

«Η αλήθεια είναι πως σήμερα έχω ανάμικτα συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που έβαλα, για την ομάδα που πάει στο Champions League. Αλλά είμαι στεναχωρημένος γιατί είμαι πλέον ερωτευμένος με την ομάδα και την πόλη και τελείωσαν πέντε υπέροχοι μήνες. Ελπίζω να γυρίσω γρήγορα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου τόσο εγώ, όσο και ο πατέρας μου. Αλλά ήδη μου έχει πει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας πως με περιμένει δυνατό, όπως ήμουν εδώ. Οπότε είμαι στεναχωρημένος γιατί αύριο πρέπει να φύγω. Στην αρχή πίστευα, πως όταν θα έρθω εδώ μου έλεγαν πως είμαι τρελός. Μου αρέσουν τα δύσκολα στοιχήματα. Ηθελα να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα είναι δύσκολη στιγμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Μανόλο Χιμένεθ. Του οφείλω πάρα πολλά. Επειτα από ενάμιση χρόνο αδράνειας, μπόρεσα να παίξω και πάλι καλά, για πέντε μήνες», είπε ο Αραούχο.


*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.