Header Ads


Unlabelled «Ο Γιόχανσον έρχεται στο Ζάγκρεμπ για να μιλήσει με την Ντινάμο»

«Ο Γιόχανσον έρχεται στο Ζάγκρεμπ για να μιλήσει με την Ντινάμο»


Πολύ «ζεστή» για την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον φαίνεται πως είναι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς σύμφωνα με τα κροατικά Μέσα, ο Σουηδός τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Κροατίας. 


Το έντονο ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σχετικά με την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον φέρνουν σήμερα στο προσκήνιο τα κροατικά Μέσα.

Η διοίκηση της κροατικής ομάδας, η οποία τη φετινή χρονιά έχασε τον τίτλο από την Ριέκα και την επόμενη σεζόν θα συμμετάσχει στο Europa League, θέλει να φτιάξει ένα σύνολο που θα επιστρέψει άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών.

Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτει η ιστοσελίδα “trportal”, ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, με την διοίκηση της ΑΕΚ να ζητά ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει την συγκατάθεση της, δεδομένου πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ένα άλλο ρεπορτάζ, το οποίο δημοσιεύει η ιστοσελίδα “sportplusinfo”, o Σουηδός διεθνής αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στην κροατική πρωτεύουσα προκειμένου να διαπραγματευθεί με την διοίκηση της Ντινάμο για την πιθανή συνεργασία τους.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, έχει αποκαλύψει πως πρόθεση της ΑΕΚ είναι να επεκτείνει την συνεργασία της με τον 26χρονο μέσο αλλά και πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Μένει να δούμε αν στη συγκεκριμένη ιστορία εκτός από καπνό, υπάρχει και φωτιά.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.