Header Ads


Unlabelled Η απάντηση του Μελισσανίδη στα... τρολ των ΑΕΚτζήδων και ο πελάτης που έχει πάντα δίκιο

Η απάντηση του Μελισσανίδη στα... τρολ των ΑΕΚτζήδων και ο πελάτης που έχει πάντα δίκιο


Η επιμονή του ηγέτη της Ένωσης και η ατάκα που «φούντωσε» όσους τον κατηγορούν τα τελευταία χρόνια. Ο SportDog αναλύει.




Είναι αλήθεια, ότι το μείζον θέμα στην ΑΕΚ είναι το γηπεδικό. Ακόμα και πριν την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά, το 2013, οι προηγούμενες διοικήσεις χρησιμοποιούσαν αυτό το ζήτημα για να απορροφήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου, μετά από αποτυχίες. Γιατί όποιος έχει γνώση, θυμάται πολύ καλά, ότι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές ως... μαξιλαράκι. Συνέβη επί προεδρίας Αδαμίδη ακόμα και επί του... πτωχού Δημητρέλου, την εποχή που όλο ερχόταν ο Βιντιάδης, ο οποίος έφερε μαζί του τον Κιθ Χάρις και πέταξε με ελικόπτερο πάνω από το χώρο του παλιού Νίκος Γκούμας.

Η ίδια αίσθηση συνεχίστηκε να υπάρχει για το γήπεδο και τωρά που την ομάδα τρέχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Βλέπετε τα πολλά εμπόδια που μπήκαν στο έργο της ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς έκαναν το ζήτημα να φαίνεται ξανά σαν άπιαστο όνειρο. Γι' αυτό και οι Ενωσίτες μετά από κάποιο στραβοπάτημα τρόλαραν τον ηγέτη της ομάδας, ποστάροντας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ειρωνικά μηνύματα για το γήπεδο στο στυλ «πάλι χάσαμε, πάλι θα μας πουλήσουν φούμαρα, ότι παίρνουμε την άδεια».

Αυτό συνέβη και τις ημέρες που προηγήθηκαν της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ. Δεν ήταν λίγοι οι Ενωσίτες που με ειρωνική διάθεση ανέμεναν την πολυπόθητη οικοδομική άδεια. Την απάντηση όμως πήραν αμέσως μετά το παιχνίδι, όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης βγήκε δημοσίως και δήλωσε «μέσα στον επόμενο μήνα θα βγει η οικοδομική άδεια και θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο «τίγρης» εξέφρασε σιγουριά, ότι θα βγει η άδεια τον Ιούνιο. Το έχει ξαναπεί, οπότε η επιμονή του κάτι λέει.

Και αν για το γήπεδο μπορεί να υπάρξουν ευχάριστα νέα, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας η κατάσταση είναι διαφορετική. Ο ηγέτης της ΑΕΚ στις ίδιες δηλώσεις, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την περίπτωση Αραούχο, είπε μία ατάκα που σίγουρα δεν άρεσε στους επικριτές του, οι οποίοι τον κατηγορούν για τη φειδωλή οικονομική πολιτική που έχει εφαρμόσει.

«Δεν μπορώ να ακούω τώρα για μεταγραφές», ήταν η ατάκα του Μελισσανίδη, ο οποίος αφουγκράζεται μεν τα «θέλω» του κόσμου, αλλά αυτός είναι το αφεντικό και αυτός χαράζει το σχέδιο. Και όπως λέει ο λαός, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Γι'αυτό ο «τίγρης» όταν του αντιπαρέβαλλαν την επιθυμία του κόσμου για μεταγραφές απάντησε «και εγώ θέλω πολλά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα».

Αυτό ήταν το μήνυμα του του προς όσους τον κατηγορούν και χρησιμοποιουν ποικιλούς κωμικούς χαρακτηρισμούς τα τελευταία χρόνια, για να τον λοιδορήσουν. Δεν είχε άδικο ο ηγέτης της ΑΕΚ. Αλλά ούτε και ο κόσμος έχει, ο οποίος άντεξε, να βλέπει την ομάδα του στα χωράφια της Β' και της Γ' Εθνικής. Το πρόβλημα είναι, ότι οι οπαδοί χόρτασαν... πρωτοσέλιδες υποσχέσεις για ομαδάρες, γήπεδα και πρωταθλήματα, τα οποία δεν τα έχουν δει μέχρι στιγμής. Μερικοί εξ αυτών μάλιστα αισθάνονται, ότι η ΠΑΕ τους βλέπει πλέον ως πελάτες και όχι ως οπαδούς της Ιδέας. Και αναρωτιούνται μετά τη δήλωση του αρχηγού της ομάδας για τα «θέλω» του κόσμου, «αφού μας βλέπουν έτσι, ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο;»

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.