Header Ads


Unlabelled Η μπίλια "έκατσε" για τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ και η απόφαση πλέον είναι οριστική - Ετρεξαν οι εξελίξεις!

Η μπίλια "έκατσε" για τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ και η απόφαση πλέον είναι οριστική - Ετρεξαν οι εξελίξεις!


Τί γίνεται με το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ; Μένει ή φεύγει ο Μανόλο Χιμένεθ; Όλο το παρασκήνιο πίσω από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.



Η αλήθεια είναι, ότι έγινε ένα μικρό σίριαλ με το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ φέτος. Η Ένωση ξεκίνησε με τον Κετσπάγια, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο της ήττας από τον Ολυμπιακό, ήλθε ο Μοράις που δεν άντεξε στον πάγκο και στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ μάζεψε τα ασυμμάζευτα και βοήθησε τους «κιτρινόμαυρους», ώστε η χρονιά να φαίνεται εντελώς αποτυχημένη. Ο Ισπανός οδήγησε τον Δικέφαλο στον τελικό, ενώ τώρα διεκδικεί τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν θυμάστε, παρά το γεγονός, ότι ο Χιμένεθ συμφώνησε με την ΑΕΚ να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι, ο SportDog είχε τις επιφυλάξεις του, για τις οποίες επιβεβαιώθηκε με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και τις σχετικές γκρίνιες που υπήρχαν, ακόμα και από τον κιτρινόμαυρο Τύπο. Αλλά να πάρουμε τα πράγματα με μία σειρά. Ο Σεβιγιάνος είχε μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τις παραμονές του πρώτου αγώνα των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό. Έδωσαν τότε τα χέρια και διέρρευσε μέσω του ρεπορτάζ, ότι υπάρχει προφορική συμφωνία.

Παρότι είχε κυκλοφορήσει ότι ο Μανόλο μένει, άρχισαν να φαίνονται μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα. Ο τρόπος που έχασε η Ένωση στην έδρα της, στον επαναληπτικό από τον Ολυμπιακό, δημιούργησε κάποιες μουρμούρες, οι οποίες έγιναν εντονότερες μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, στις 6 Μαΐου. Τέσσερις ημέρες αργότερα ο Χιμένεθ είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μηνά Λυσάνδρου, όπου ενημερώθηκε για την πρόθεση της ΑΕΚ, να ενεργοποιήσει την οψιόν αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου, η οποία είχε συμφωνηθεί τον Ιανουάριο, όταν επέστρεψε στην Ένωση.

Οι ήττες από Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ ξεκίνησε έναν νέο κύκλο συζητήσεων για την παραμονή του Χιμένεθ, η οποία φαινόταν επισφαλής. Μέχρι και ο ίδιος ο Ισπανός το παραδέχτηκε στη συνέντευξή του στη Marca, με την οποία δημιουργήθηκε θόρυβος, λόγω παράφρασης των λεγομένων του. «Δεν ξέρω τι θα γίνει σίγουρα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, όμως είναι ξεκάθαρο ότι έχω δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο, του έδωσα το χέρι μου και αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή, δεν θα υπάρξει πρόβλημα», είχε τονίσει.

Μετά την ήττα στη Λεωφόρο, η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε τελικός στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Με τη νίκη της ΑΕΚ, η οποία θα μπορούσε να ήταν πιο εμφατική, αφού ο Δικέφαλος έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ ο αντίπαλός του δεν έκανε ούτε μία, τελείωσε στην ουσία και η ιστορία με την παραμονή του Χιμένεθ.

Κυκλοφορούν βέβαια διάφορες φήμες, αλλά αυτές χαρακτηρίζονται αβάσιμες τούτη τη στιγμή. Αν δεν κέρδιζε τον ΠΑΟΚ ο Μανόλο, τότε σίγουρα θα υπήρχε θέμα... Θα αναρωτηθείτε, τώρα είναι όλα μέλι γάλα, που λέει και ο λαός; Την απάντηση θα δώσει ο ίδιος ο Ισπανός και οι παίκτες του, την Τετάρτη, στη Νέα Σμύρνη...

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.