Header Ads


Unlabelled Να τί ετοιμάζει στη Λεωφόρο ο Χιμένεθ! Το παραδέχτηκε...

Να τί ετοιμάζει στη Λεωφόρο ο Χιμένεθ! Το παραδέχτηκε...


Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του για τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αποκάλυψε τι θα κάνει στ ματς.


Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τη μάχη που δίνει η ΑΕΚ προκειμένου να τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ, αλλά και για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του ανεπηρέαστους απ' τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, τονίζοντάς τους την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τους "πράσινους" (24/5) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Μάλιστα ο Μανόλο υποστήριξε, ότι κλειδι στο παιχνίδι θα ειναι η κούραση και το ποιος θα εκμεταλλευτεί το ροτέισον. Με λίγα λόγια, να υποθέσουμε, ότι θα δούμε ξανά ενδεκάδα από άλλη πλανήτη, όπως στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, όπου είδαμε ξανά να παίζουν στο ίδιο σχήμα, Μάνταλος και Μπακασέτας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο novasports.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει κατά ένα ποσοστό αν η Ένωση συνεχίσει να κρατάει την τύχη στα χέρια της:

"Σίγουρα θα γίνει μια ακόμα σημαντική μάχη. "Κλειδί" θα αποτελέσει το ποια από τις δύο ομάδες θα εμφανιστεί πιο ξεκούραστη και ποια θα εκμεταλλευθεί το ροτέισον. Είναι μια τρέλα αυτή η διαδικασία, αφού ύστερα από μια τόσο μεγάλη σεζόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο κι εμείς στοχεύουμε στη νίκη, προσπαθώντας να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως των επιλογών που έχει ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο ματς".

- Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το ματς της Τετάρτης, θα έχει ομοιότητες με το παιχνίδι της πρεμιέρας μέσα στην Τούμπα;

"Μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ νικήσαμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι μια διαφορετική διαδικασία".

- Παρά την εντός έδρας ήττα απ' τον Πανιώνιο, συμφωνείτε ότι η ΑΕΚ κρατάει ακόμα την πρωτιά στα δικά της ...χέρια;

"Φυσικά και εξαρτάται από εμάς. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα βήμα πίσω μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ειδικά στο α' ημίχρονο, αλλά με δεδομένο ότι είχαμε 80% κατοχή μπάλας και σε συνδυασμό με κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ήταν μια άτυχη στιγμή που μας κράτησε πίσω. Φυσικά όμως εξαρτάται από εμάς".

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.