Header Ads


Έτσι «έφτιαξαν» τους συμπαίκτες τους Λάζαρος και Αραβίδης πριν την Τούμπα!

Έτσι «έφτιαξαν» τους συμπαίκτες τους Λάζαρος και Αραβίδης πριν την Τούμπα!


Η ομιλία των παικτών της ΑΕΚ πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη και οι «ντόπες» του Χιμένεθ πριν βγουν οι ποδοσφαιριστές του στο χορτάρι της Τούμπας. 


Το κλίμα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Τούμπα, όπου τελικά πήραν μεγάλο «διπλό», φρόντισαν να ζεστάνουν για τα καλά οι παίκτες της ΑΕΚ.

Με δική τους πρωτοβουλία μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου και πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Θεσσαλονίκη, οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν μόνοι τους και μίλησαν στα Σπάτα. Από αυτούς που πήραν για αρκετή ώρα τον λόγο ήταν οι Χρήστος Αραβίδης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

«Πληγωθήκαμε πολύ, οφείλουμε στους εαυτούς μας να αντιδράσουμε, να αποδείξουμε ότι δίκαια παίζουμε στην ΑΕΚ, να βγάλουμε χαρακτήρα και να νικήσουμε στην Τούμπα δίνοντας τα πάντα», είπαν μεταξύ άλλων.

Η συνέχεια ανήκει στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της Ένωσης περίμενε έναν – έναν τους παίκτες του να βγουν στο χορτάρι της Τούμπας για την σέντρα και τους αγκάλιασε όλους.

Μετά το μεγάλο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ, που έφερε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, οι πανηγυρισμοί ξεχάστηκαν από την στιγμή που οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στην φυσούνα. Η κατάσταση ήταν απόλυτα ήρεμη στα αποδυτήρια, ενδεικτικό της συγκέντρωσης που υπάρχει στην Ένωση ενόψει της συνέχειας.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.