Header Ads


Unlabelled Η απόπειρα της ΑΕΚ για Σαμπαόλι

Η απόπειρα της ΑΕΚ για Σαμπαόλι


Η μισή Ευρώπη... σφάζεται στα πόδια του με σκοπό να αφήσει τον πάγκο της Σεβίλλης. Πριν από ένα χρόνο, ωστόσο, η ΑΕΚ πλησίασε όσο ποτέ από το να αποσπάσει την υπογραφή του Χόρχε Σαμπαόλι! Διαβάστε τις λεπτομέρειες.


Καλοκαίρι του 2016. Η ΑΕΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογέτ. Πολλά τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι. Ένα από αυτά με μεγαλύτερο βάρος από τα άλλα. Η είδηση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη "AS". Η ισπανική εφημερίδα έγραψε ότι ο "Δον Σάμπα" είχε προγραμματίσει να βρεθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει με σύλλογο της χώρας μας προκειμένου να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

Ένας Αργεντινός δημοσιογράφος, ο Ντανιέλ Αβεγιανέδα, αποκάλυψε ότι ο συμπατριώτης του προπονητής θα ταξίδευε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Η εγκυρότητα της "AS", συνόδευσε για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Όντως η Ένωση "ψάχτηκε" για την υπόθεση του Αργεντινού.

Ήταν η εποχή που τα είχε "σπάσει" με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Χιλής και είχε αποχωρήσει από τη "ρόχα" - έχοντας κατακτήσει το Copa America 2015 - αναζητώντας τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό στην Αργεντινή.

Μάλιστα, οι άνθρωποι που "έτρεχαν" το μεταγραφικό σχεδιασμό του "Δικεφάλου" ήρθαν σε επαφή μαζί του. Για την ακρίβεια, ο Σαμπαόλι ποτέ δεν ήρθε στην Αθήνα παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν στην Αργεντινή.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Έγινε, ωστόσο, μια συνάντηση στην Αργεντινή. Όχι με τον ίδιο, αλλά με τον βοήθό του. Mε τον Σεμπαστιάν Μπενασέσε. Ο νυν τεχνικός της Ντεφένσα ι Χουστίσια ήταν βοηθός του Σαμπαόλι στην εθνική Χιλής, ενώ θα επιστρέψει ως βοηθός του στην εθνική Αργεντινής όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής.

Εκεί εκφράσθηκε το ενδιαφέρον για τον ελεύθερο τότε Αργεντινό προπονητή. Όχι και τόσο... ελεύθερο. Η ΑΕΚ, όπως και οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα, θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό του 1.000.000 ευρώ στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Χιλής.

Αυτό σήμανε και το stop στο ενδιαφέρον της Ένωσης. Ο Σαμπαόλι στη συνέχεια μίλησε με τη Λάτσιο, μίλησε με την Εσπανιόλ.

Κατέληξε στη Σεβίλλη με τη συνέχεια γνωστή. Από τη Δευτέρα (21/5) είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής Αργεντινής.

contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.