Header Ads


Νέο διετές συμβόλαιο σε Πατίτο προσφέρει η ΑΕΚ

Νέο διετές συμβόλαιο σε Πατίτο προσφέρει η ΑΕΚ


Η Ένωση έχει κάνει πρόταση στον Πατρίσιο Ροντρίγκες για την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας.


Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται και η ΑΕΚ καλείται να πάρει τις αποφάσεις της (με αρκετούς το έχει ήδη κάνει και έχει προχωρήσει σε ανανεώσεις), υπάρχουν και παίκτες που τα συμβόλαιά τους προβλέπουν «ειδικές συμφωνίες». Σε αυτή την κατηγορία ανήκει μεταξύ άλλων και ο Πατρίσιο Ροντρίγκες.

Όπως είχατε διαβάσει, μπορεί το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ένωση το περασμένο καλοκαίρι ο Αργεντινός άσος να ήταν διετές, όμως δεν ήταν κλειστό. Η συμφωνία που έκαναν οι δύο πλευρές τότε προέβλεπε ότι αν ο Πατίτο έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών (περίπου το 70% «γεμάτων» συμμετοχών στο σύνολο των αγώνων της ΑΕΚ), θα «κέρδιζε» την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντινός δεν θα πιάσει αυτό τον αριθμό των συμμετοχών. Ωστόσο, η ΑΕΚ του έχει ήδη προσφέρει νέο συμβόλαιο και μάλιστα μεγαλύτερο σε διάρκεια από αυτό που προέβλεπε η αρχική συμφωνία. Συγκεκριμένα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν προτείνει στον Ροντρίγκες νέο διετές συμβόλαιο και πάνω σε αυτή τη βάση γίνονται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.