Header Ads


Unlabelled Μπράβο στον Πασκουάλ για τη φοβερή του κίνηση - Γιατί ζήτησε "συγγνώμη" από την ΑΕΚ!

Μπράβο στον Πασκουάλ για τη φοβερή του κίνηση - Γιατί ζήτησε "συγγνώμη" από την ΑΕΚ!


Τον σεβασμό των ανθρώπων της Ένωσης κέρδισε ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού με την σπουδαία πράξη του! Διαβάστε γιατί...


Ο Παναθηναϊκός πήρε εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 105-67 και προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League, με τα αστέρια των Πρασίνων να προσφέρουν μπόλικο θέαμα με ορισμένες τρομερές φάσεις που έβγαλαν.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τσάβι Πασκουάλ έκλεψε την παράσταση ακόμα και από τους παίκτες του με μια ενέργειά του λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης!

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 98-59 υπέρ του Παναθηναϊκού κάτι λιγότερο από 3 λεπτά πριν το τέλος, η ΑΕΚ είχε μια άτυχη στιγμή, καθώς ο Ντόνι ΜακΓκραθ αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση και έπεσε στο παρκέ την ώρα του αγώνα. Ο Μιχάλης Λούντζης του Παναθηναϊκού πήρε την μπάλα και έφυγε ολομόναχος στον αιφνιδιασμό, αφού δεν υπήρχε αντίπαλος να τον σταματήσει μετά τον τραυματισμό του παίκτη της Ένωσης.

Βλέποντας τον ΜακΓκραθ στο έδαφος και καθώς τα πάντα είχαν κριθεί, ο Τσάβι Πασκουάλ θεώρησε unfairνα πετύχει η ομάδα του καλάθι με αυτό τον τρόπο και φώναξε στον Λούντζη να μην ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Ωστόσο, ο νεαρός παίκτης του «τριφυλλιού» δεν το αντιλήφθηκε και σκόραρε με ένα εύκολο lay-up.

Αμέσως μετά υπήρξε διακοπή για να μεταφερθεί στα αποδυτήρια ο τραυματίας παίκτης και ο Πασκουάλ έσπευσε στον πάγκο και πλησίασε τον τιμ μάνατζερ της Ένωσης, Γιώργο Χήνα, και του ζήτησε επανηλειμμένως «συγγνώμη» για το προαναφερθέν καλάθι, τονίζοντας ότι προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση, αλλά ο παίκτης του δεν τον άκουσε!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.