Header Ads


Unlabelled Αυτά είναι τα σενάρια για τα πλέι οφ! Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός...

Αυτά είναι τα σενάρια για τα πλέι οφ! Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός...


Που θα κριθεί η πρωτιά και ποια είναι η βαθμολογία στο μίνι πρωτάθλημα.


Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ και πέρασε ξανά στην κορυφή των πλέι οφ. Η Ένωση έχει 9 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 8, όπως και ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου που έχει 4.

Ποια ειναι λοιπόν τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ; Γιατί μην ξεχνάμε, ότι η εκκρεμεί η απόφαση για το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, το οποίο διακόπηκε με τα δεδομένα να δείχνουν, ότι οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Αν ο ΠΑΟΚ όμως δεν νικήσει τον Παναθηναϊκός στην Τούμπα και η ΑΕΚ περάσει νικήτρια από τη Νέα Σμύρνη τότε οι «κιτρινόμαυροι» βγαίνουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε οι Θεσσαλονικείς θέλουν νίκη πάση θυσία στην Τούμπα, για να μην έχει το μυαλό του στην Πλατεία και στο τι θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι έχοντας δύο νίκες εις βάρος τους, έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλεον ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ αλλά ενδέχεται να τιμωρηθεί με -3 και να «πέσει» στους 5. Αυτό θα το μάθουμε ίσως και τη Δευτέρα. Οπότε τα επόμενα 24ωρα θα γνωρίζουμε, αν την τελευταία αγωνιστική οι πράσινοι θα παίξουν για το Champions League ή για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που σημαίνει, ότι οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές δεν θα διαρκέσουν πολύ για τους παίκτες του ΠΑΟ.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΑΕΚ 9 (3-2)
Παναθηναϊκός 8 (3-2)*
ΠΑΟΚ 8 (2-2)*
Πανιώνιος 4 (2-4)
*εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο που διακόπηκε

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.