Header Ads


Unlabelled Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο και... ξαναζεσταμένο ΑΕΚτζήδικο φαγητό!

Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο και... ξαναζεσταμένο ΑΕΚτζήδικο φαγητό!


Οι Ενωσίτες τρελαίνονται με τον «υδραυλικό». Όλο ακούγονται σειρήνες, αλλά κανείς δεν τον αγοράζει. Θα μπορέσει ο «τίγρης»; 


Σε πρόσφατη ανάρτησή του ο SportDog σας εξήγησε πως το γηπεδικό θέμα στην ΑΕΚ χρησιμοποιήθηκε σε παλαιότερες εποχές ως μαξιλαράκι, για να απορροφάται ο θόρυβος μετά από αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας. Ένα από τα εξίσου δυνατά... μαξιλαράκια που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως σε μεταγραφικές υποθέσεις ήταν ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος έχει παίξει και άλλες φορές τα τελευταία χρόνια σε πρωτοσέλιδα.

Το όνομα του Αργεντινού άρχισε να ακούγεται ξανά στην πιάτσα τις τελευταίες 10 ημέρες. Βλέπετε το θέμα με την παραμονή του Αραούχο μπαγιάτεψε. Ο Αργεντινός είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι δεν πρόκειται να μείνει στην ΑΕΚ. Και ας είπε στα αποδυτήρια, «ίσως τα ξαναπούμε», με τους συμπαίκτες του να του ανταπαντούν σε μορφή ερωτήσεως «πάμε για πρωτάθλημα και θα λείπεις εσύ;».

Και έτσι, αφού δεν κάθεται του «Κινέζου», προτιμήθηκε να... πωληθεί ξαναζεσταμένο φαγητό, που λέει και ο λαός. Ο «υδραυλικός» πάντα έχαιρε της εκτιμήσεως των Ενωσιτών οπαδών, οι οποίοι τον θυμούνται και αναπολούν τις ημέρες που όργωνε τους αγωνιστικούς χώρους και έπαιρνε μόνος του, σημαντικά παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η ΑΕΚ έχει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα, από το 2010, όταν ο Σκόκο πήρε με δύο δικά του τέρματα τους «ερυθρόλευκους». O συμπατριώτης του Αραούχο είναι ένας παίκτης που ακόμα και στα 32 του μπορεί να κάνει πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με σβησμένες τις μηχανές μπορεί να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Η μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία είναι δεδομένη, η επιστροφή του όμως θα φάνταζε πισωγύρισμα για την ΑΕΚ. Γιατί το μέλλον χτίζεται πάνω σε νέους παίκτες και όχι σε παλαιούς που προσπαθούν να συμπληρώσουν ένσημα πριν βγούνε στη σύνταξη. Είδατε τί έπαθε το προηγούμενο καλοκαίρι η Ένωση με προσθήκες τύπου Αλμέιδα και Λέσκοτ... Μην ξεχνάμε, ότι το πρότζεκτ πάνω στο οποίο βασίστηκε η διοίκηση Μελισσανίδη το 2013 ήταν το χτίσιμο πάνω σε Έλληνες παίκτες. Σημειωτέον, ότι από το σχέδιο αυτο η Ένωση έχει παρεκκλίνει αρκετά από τη χρονιά που ανέβηκε στη Super League.

Και πάμε στο ζουμί της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Ο Σκόκο έχει συμβόλαιο με τη Νιούελς Ολντ Μπόις μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Κατά καιρούς διαρρέονται φήμες, ότι ενδιαφέρονται διάφορες ομάδες για την απόκτησή του. Πριν από 2 χρόνια ο πρόεδρος της ομάδας που αγωνίζεται τον κοστολογούσε στα 3 εκατομμύρια, ένα ποσό άπιαστο όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για τη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία πλησίασε αυτήν την τιμή (έδινε 2,5). Παρά ταύτα ο «υδραυλικός» δεν μετακόμισε ποτέ στο Μπουένος Άιρες. Από τότε, παραμένει μόνιμος κάτοικος Ροζάριο, όλο ακούγονται σειρήνες για αυτόν και ποτέ δεν φεύγει.

Αυτό κάτι σημαίνει. Καμία ομάδα δεν πλησιάζει τις απαιτήσεις του Γκιγέρμο Λορέντε (προέδρου Νιούελς Ολντ Μπόις), θα το κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, από την στιγμή που στην ΑΕΚ το χρήμα διακινείται με φειδώ και δεν έχει γίνει ποτέ καμία υπέρβαση;

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σκόκο είχε ακουστεί και το καλοκαίρι του 2015, πριν την επιστροφή της Ένωσης στη Super League. Τότε είχε προτιμηθεί η απόκτηση του Τζιμπούρ, ενώ την ίδια σεζόν, τον Φλεβάρη του 2016 είχε ακουστεί ένα όνομα επίσης από τα παλιά. Αναφερόμαστε στον Ισμαέλ Μπλάνκο, τον οποίο ενέπλεκαν στα μεταγραφικά των «κιτρινόμαυρων» αναφορές από το Εκουαδόρ.

Αυτά παρατηρούν και αγανακτούν ορισμένοι ΑΕΚτζήδες, που είναι κολλημένοι μεν με τη δόξα του παρελθόντος, αλλά δεν προσκολλούνται σε αυτό.  Βλέπουν ότι η ομάδα τους συνεχίζει να έχει έλλειψη σχεδίου, φαντασίας και απογοητεύονται.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.