Header Ads


Διπλό "μπαμ" Χιμένεθ - Εξτρέμ και φορ κλάσης που θα αναγκάσει τους ΑΕΚτζήδες να ξεχάσουν τον ...Αραούχο

Διπλό "μπαμ" Χιμένεθ - Εξτρέμ και φορ κλάσης που θα αναγκάσει τους ΑΕΚτζήδες να ξεχάσουν τον ...Αραούχο


Τρέχει τον σχεδιασμό ο κόουτς της ΑΕΚ και ετοιμάζεται να "φτιάξει" τον κόσμο της ομάδας - Ποιες είναι οι κινήσεις του και ποια η ατάκα του στον Δημήτρη Μελισσανίδη; Για διαβάστε...




Στην ΑΕΚ μάζεψαν τα κομμάτια τους μετά τον χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ και έκαναν ιδανική πρεμιέρα στα πλέι οφ, κερδίζοντας μέσα στην Τούμπα με πειστική εμφάνιση και παίρνοντας προβάδισμα για την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, ωστόσο, τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ενόψει της νέας σεζόν, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ.

Όπως αυτό του 30χρονου Γκόικο Κάτσαρ της Άουγκσμποργκ, το οποίο επανήλθε για την Ένωση, αν και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου.

Οι Κιτρινόμαυροι δε σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση χαφ, παρά μόνο αν πωληθεί ο Γιόχανσον, για τον οποίο ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά η ΑΕΚ δεν τον δίνει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Από εκεί και πέρα, μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Χιμένεθ, ο Ισπανός τεχνικός έχει αρχίσει να τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και, μάλιστα, έχει προχωρήσει ήδη κάποιες υποθέσεις.

Η μία αφορά την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης και η άλλη του σέντερ φορ, εκεί που η ΑΕΚ προφανώς αναζητά από τώρα έναν αξιόλογο αντικαταστάτη του Αραούχο, ο οποίος, όπως σας έχουμε αναφέρει και σε άλλα ρεπορτάζ, είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά την εξεύρεση ενός ποιοτικού φορ που θα κάνει τους οπαδούς να ξεχάσουν το γρηγορότερο δυνατόν την παρουσία του Αργεντινού, ενώ μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η ατάκα που είπε πρόσφατα στον Δημήτρη Μελισσανίδη -σύμφωνα με τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ- ότι "θα φέρω κι άλλους Αραούχο"!

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.